ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Στις 2 Σεπτεμβρίου η κλήρωση και την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου η έναρξη του Πρωταθλήματος.


Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι τα σωματεία που έχουν καταθέσει αίτηση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2013-2014, υποχρεούνται μέχρι την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013 να έχουν προχωρήσει στην εξόφληση των οικονομικών τους εκκρεμοτήτων προς την ΕΠΟ και τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Επισημαίνεται ότι η ΕΠΟ θα ζητήσει από τις ΕΠΣ βεβαιώσεις εξόφλησης και σε περίπτωση οποιασδήποτε οφειλής τα σωματεία αυτά δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση που θα διενεργηθεί τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, για τον καταρτισμό του αγωνιστικού προγράμματος. Την ίδια ημέρα θα ανακοινωθεί και η συγκρότηση των ομίλων στους οποίους θα συμμετέχουν τα σωματεία.
Η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Κατηγορίας έχει οριστεί για την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013.


  Και η Γ΄ Εθνική θα έχει Κύπελλο!!!!!!

Και η Γ΄ Εθνική θα έχει Κύπελλο! Η ΕΠΟ έχει στα σκαριά τη δημιουργία μιας νέας διοργάνωσης υπό τη μορφή που έχει το Κύπελλο Ελλάδας και θα αφορά αποκλειστικά τις ομάδες της κατηγορίας.
Το Κύπελλο Ερασιτεχνών δε θα καταργηθεί. Αντίθετα θα γίνει κανονικά. Το σκεπτικό των ανθρώπων της ομοσπονδίας είναι να παίζουν ο Κυπελλούχος της Γ΄Εθνικής με τον Κυπελλούχου Ερασιτεχνών σ΄ ένα ματς τύπου Σούπερ Καπ!
Ο σκοπός που θα δημιουργηθεί το Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής είναι ξεκάθαρος και αφορά στην αναβάθμιση του πρωταθλήματος. Τόσο χορηγικά, όσο και με τηλεοπτικά έσοδα κυρίως για τις ομάδες!

 

Σε αυτή τη νέα διοργάνωση θα συμμετέχουν όλες οι ομάδες της Γ’ Εθνικής, οι οποίες δεν θα πάρουν μέρος στα τοπικά Κύπελλα των Ενώσεων. Οι διοργανώσεις των Κυπέλλων των ΕΠΣ θα διεξαχθούν κανονικά και στη συνέχεια
οι Κυπελλούχοι των ΕΠΣ θα πάρουν μέρος στο Κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΟ. Στο τέλος της σεζόν, θα διεξαχθεί ένα παιχνίδι Super Cup, ανάμεσα στον Κυπελλούχο Ερασιτεχνών και στον Κυπελλούχο της Γ’ Εθνικής. Μ’ αυτόν τον τρόπο η ΕΠΟ φιλοδοξεί ότι θα υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ενώ θα προσπαθήσει να προσελκύσει χορηγούς και τηλεοπτική κάλυψη για τους αγώνες, που θα φέρουν έσοδα στα ταμεία της κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου