ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ένας Έλληνας στην Ντόρτμουντ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ  ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ!!!!!!!!!!!!!!!
Παίκτης της Ντόρτμουντ είναι και επίσημα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος! Την Πέμπτη υπέγραψε το νέο πενταετές συμβόλαιό του με τους Βεστφαλούς, με το κόστος της μεταγραφής να... αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ!

Ο διεθνής στόπερ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις την Πέμπτη και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με την Ντόρτμουντ.

Οι φιναλίστ του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ… τίναξαν την μπάνκα στον αέρα για τον «Sokratis», αφού θα δώσουν στην Βέρντερ Βρέμης περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ! Τα 7,5 στο… χέρι άμεσα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", ακόμη 1 εφόσον του χρόνου ο σύλλογος βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ (κάτι που φαντάζει άκρως φυσιολογικό), ενώ ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί το καλοκαίρι φιλικός αγώνας, με τα έσοδα να πηγαίνουν στους «πράσινους».

Βέβαια, το deal είναι εξαιρετικό και για τον ίδιο τον Παπασταθόπουλο. Ο Έλληνας αμυντικός θα λαμβάνει «καθαρά» 1,5 εκατομμύριο ευρώ για κάθε χρόνο του νέου συμβολαίου του, ενώ πολύ πιθανό είναι να ξεπεράσει και τα δύο, ανάλογα με τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Η πρόταση που είχε στα χέρια του ο παίκτης από την Μπάγερ Λεβερκούζεν ήταν οικονομικά καλύτερη (περίπου 1,8 εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο), ωστόσο επιθυμία του ήταν να αγωνιστεί στην Ντόρτμουντ, κάτι που έγινε και πράξη τελικά!

Την Παρασκευή αναμένεται να γίνει η επίσημη παρουσίασή του, μια μέρα πριν τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για τους Βεστφαλούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου