ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ (ΙΕΡΙΣΣΟΥ - ΟΡΜΥΛΙΑΣ - Ν. ΠΛΑΓΙΩΝ) ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ
ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ
Ν. ΔΙΑΓΟΡΑΣ Ν. ΠΛΑΓΙΩΝ

ΑΠΟ:
ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΟΥ
Α.Σ. ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ
Ν.ΔΙΑΓΟΡΑ Ν.ΠΛΑΓΙΩΝ  

17 / 5 / 2013
ΠΡΟΣ: Ε.Π.Σ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


Θέμα: Πρόταση αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας Χαλκιδικής.


Αξιότιμοι Κύριοι:


Ύστερα από κοινή διαβούλευση των τριών Σωματείων μας, θέλουμε να προτείνουμε προς το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής να προβεί στην αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος της νέας αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 για την Α΄ Ερασιτεχνική κατηγορία αυξάνοντας τις ομάδες από 16 σε 18: δηλαδή να υποβιβασθούν στη Β΄ κατηγορία οι δύο (2) τελευταίοι της βαθμολογίας και να ανέβουν όπως έχει από την Β΄ κατηγορία οι τέσσερις ομάδες που εξασφάλισαν την άνοδό τους. Ο λόγος αυτής της κοινής πρότασή μας έχει να κάνει με τη δικαστική διαμάχη στα αρμόδια αθλητικά όργανα των δύο συλλόγων του Αρη Κασσανδρείας 2005 και του Τορωναίου Αφύτου.
Συγκεκριμένα έχουμε εμπλακεί σε μία κωμικοτραγική κατάσταση για όλους τους συλλόγους μας, περιμένοντας χωρίς χρονικό προσανατολισμό, πότε θα εκδώσουν τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ μία οριστική απόφαση για τον τελικό καταρτισμό της βαθμολογίας και στη συνέχεια να προβεί η Ε.Π.Σ.Χ. στη διαδικασία ορισμού των μπαράζ για τα play out.
Από την πλευρά μας η παραπάνω κατάσταση και καθυστέρηση θεωρούμε ότι δημιουργεί αλλοίωση του πρωταθλήματος διότι θα καλεστούν ερασιτεχνικά Σωματεία να αγωνιστούν μετά από ένα μήνα και πλέον πλήρους αγωνιστικής απραξίας και να παίξουν σε έναν ή δύο αγώνες όλη τους τη χρονιά. Πως θα μπορέσουμε να κρατήσουμε τις ομάδες μας; τους παίχτες μας; και όλους τους εμπλεκόμενους σ’ αυτήν την αβεβαιότητα; Μην ξεχνάτε ότι οι ομάδες μας έχουν προβλήματα με πολλούς ποδοσφαιριστές που πλέον απασχολούνται σε τουριστικές μονάδες και εργασίες και αδυνατούν να παραστούν όχι μόνο σε προπονήσεις αλλά και στους πιθανόν αγώνες που πρόκειται να διεξαχθούν. Οι άλλες ομάδες της κατηγορία μας κάνουν προγραμματισμό και αρχαιρεσίες για την νέα αγωνιστική περίοδο και εμείς ακόμα περιμένουμε πότε θα τελειώσει το πρωτάθλημα για να προβούμε σε σύσταση νέων Δ.Σ. και προγραμματισμού της νέας χρονιάς. Δεν ζητάμε να μας γίνει χάρη και όλοι να είμαστε καλά, αλλά θεωρούμε πως είναι η τιμιότερη απόφαση σ’ αυτήν την κατάσταση που έχουμε φτάσει για όλες τις ομάδες, να γίνει αυτή η αναδιάρθρωση σύντομα διότι τα χρονικά περιθώρια τέλειωσαν και δε μπορούν να συρθούν τέσσερα σωματεία να παίζουν play out αγώνες παραμονής στην κατηγορία μέσα στον Ιούνιο, είναι αδιανόητο, απάνθρωπο και προκαλεί δυσαρέσκεια και άσχημα σχόλια σ’ όλους όσους ασχολούνται και βλέπουν τέτοιες καταστάσεις στο ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής που υπηρετούμε ο καθ’ ένας απ’ τη σκοπιά του.
Για τους παραπάνω λόγους σας παρακαλούμε άμεσα να προβείτε στις ανάλογες πρωτοβουλίες και αποφάσεις για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και επικοινωνία.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ:
ΑΚΑΝΘΟΥ ΙΕΡΙΣΟΥ- Α.Σ. ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ - Ν.ΔΙΑΓΟΡΑ Ν.ΠΛΑΓΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου