ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Η ΑΕΚ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ!!!!!

Πτώχευση και Γ΄ Εθνική για την ΑΕΚ- Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ

Πτώχευση και Γ΄Εθνική για την ΑΕΚ- Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ


Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, με την οποία οριστικοποιεί...
την πτώχευση της εταιρίας, και επομένως, την πτώση της ομάδας  από τη νέα σεζόν στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Πραγματοποιήθηκε στις 14/05/2013 η Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ όπου εξελέγη το νέο τριμελές Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ αποτελούμενο από τους κ.κ. Κώστα Νεστορίδη, Ανδρέα Δημητρέλο και Αλέξη Αλεξίου.

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ θα γίνει πρόσκληση για νέα Γενική Συνέλευση της εταιρείας στις 07.06.2013 με θέματα:

1. Λύση εταιρείας και εκκαθάριση αυτής.

2. Διορισμός εκκαθαριστών.

3. Συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί διαφόρων εκχωρήσεων της ΑΕΚ ΠΑΕ.

Επίσης αποφασίστηκε να υποβληθεί δήλωση στη Football League ότι η ΑΕΚ ΠΑΕ δεν θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Β' Εθνικής κατηγορίας αλλα σ αυτο της Γ΄ Εθνικής» 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΑΡΤΑ Για το μέλλον της ΑΕΚ:

  «Ο Μελισσανίδης είναι τελειομανής και εάν αποφασίσει να ασχοληθεί, η ΑΕΚ θα γίνει Αυτοκρατορία. Θα παίξει η ομάδα στη Γ΄ Εθνική, θα ετοιμάσει το γήπεδό της και σε 2 χρόνια θα ανεβεί χωρίς χρέη στη "μεγάλη" κατηγορία για να διεκδικήσει τίτλους. Τα 5 παιδιά που εκπροσωπώ και αγωνίζονται σήμερα στην ΑΕΚ, ενημέρωσα τους ανθρώπους της ομάδας ότι θα παραμείνουν και στη Γ΄ Εθνική, απόφαση που πήραν οι ίδιοι και με ικανοποίησε απόλυτα. Θα δείτε ότι την απόφαση της ΑΕΚ θα ακολουθήσουν και άλλες ομάδες, όπως ο Άρης και ο Παναθηναϊκός που έχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα και δεν θα μπορέσουν να βγουν από το αδιέξοδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου