Τρίτη, 7 Μαΐου 2013

ΑΥΓΟΜΑΧΙΕΣ 2013 ΣΤΟ ΛΑΚΚΩΜΑ - ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1oς ο Κούρας, 8ος ο Κλάους

Δυνατές Μονομαχίες για την πρωτιά!!!!!(φωτο: ο ΚΛΑΟΥΣ με ΓΙΩΡΓΟ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ)
 
Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν  Δευτέρα του ΠΑΣΧΑ οι καθιερωμένες αυγομαχίες στο Λάκκωμα οπου μεταξύ αλλων συμετείχαν πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου οπως ο Διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Στέφανος Κλάους Αθανασιαδης που κατέλαβε την θέση (πέρσι 3ος), ενω την πρώτη θεση κατέκτησε για δευτερη συνεχόμενη χρονιά ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΑΣ!!!!!
                                 Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α Τ Α
1η   ΘΕΣΗ:  Νίκος Κούρας                         (ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2013)
2η   ΘΕΣΗ:  Σωτήρης Ράλλης                    (ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΗΣ 2013)
3η   ΘΕΣΗ:  Κώστας Κουντουρας             (ΤΡΙΤΑΘΛΗΤΗΣ 2013)
4η   ΘΕΣΗ:  Ηλίας Κεμεντζετζίδης
5η   ΘΕΣΗ:  Κώστας Μετεντζίδης
6η   ΘΕΣΗ:  Γιώργος Ευθυμιάδης

7η   ΘΕΣΗ:  Στάθης Ορτουλίδης
8η   ΘΕΣΗ:  Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης
9η   ΘΕΣΗ:  Μίμης Ευθυμιάδης
10η ΘΕΣΗ:  Γιώργος Αθανασιάδης
11η ΘΕΣΗ:  Απόστόλης Λιόλιος
12η ΘΕΣΗ:  Κούλης Σιδηρόπουλος
13η ΘΕΣΗ:  Δημήτρης Τσαμασλίδης
14η ΘΕΣΗ:  Μιχάλης Γιαλετζάκης
15η ΘΕΣΗ:  Παναγιώτης Πεκρίδης
16η ΘΕΣΗ:  Αρσένης Κουτσόγλου
17η ΘΕΣΗ:  Θωμας Ευθυμιάδης                  (ΤΗΓΑΝΙ 2013)
 * Πρώτος αποχώρησε ο Θωμάς Ευθυμιάδης οπου παρέλαβε απο την οργανωτική επιτροπή το φετινό "χρυσό τηγάνι 2013'' για να πάει τα αυγά του για τηγάνισμα
!!!!!!!!!!! O ίδιος σε δηλώσεις του διεψευσε τις φήμες οτι τα αυγά του ηταν απο το SUPER MARKET  και την ΛΑΙΚΗ!!! και έδωσε ραντεβού για το 2014 στοχέυοντας την πρωτιά!!! Ενω πανευτυχής ηταν ο Αρσένης Κουτσόγλου (Τηγάνι 2012) αφου για ενα αυγό γλίτωσε το δευτερο συνεχόμενο ...λόγω πείρας!!! Oι συμμετέχοντες ηταν 17 και μόνο Λακκωματιώτες.

Στις αυγομαχίες και πάλι ο Κλάους Αθανασιάδης!!!!!!

8ος ομως φέτος ο ΚΛΑΟΥΣ!!!!

Είναι γνωστό ότι ο Στέφανος (Κλάους) Αθανασιάδης είναι παθιασμένος με την ελληνική παράδοση και το χωριό του το Λάκκωμα. Κρατά τα έθιμα που έμαθε από τους δικούς του ανθρώπους και παίρνει μέρος συχνά σε αυτά. Έτσι, δε θα έχανε την ευκαιρία, να πάει στο Λάκκωμα με... 45 αβγά για να πάρει μέρος στις αυγομαχίες!!!!!
Από τις 10.30 το πρωί, όπως επιβάλει ο κανονισμός, ο Κλάους ήταν εκεί, με τα 45 αυγά κότας, πανέτοιμος να... κατατροπώσει τους αντιπάλους. Ακολούθησε τις εντολές του διαιτητή χωρίς παρατράγουδα και γκρίνιες και ρίχθηκε στη μάχη!
Τελικά, δε στέφθηκε νικητής. Βρήκε το... μάστορή του, από έναν Λακκωματιώτη, με πείρα... Τσάμπιονς Λιγκ, όσον αφορά τις αυγομαχίες. Η πληροφορία που θέλει τον ανταγωνιστή του Κλάους να συμπαθεί άλλη ομάδα της πόλης(ΗΡΑΚΛΗΣ) -κι όχι τον ΠΑΟΚ- ελέγχεται ως ανακριβής...
 


Σπορ του Βορρά
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΟΙ ΑΥΓΟΜΑΧΙΕΣ ΣΤΟ ΛΑΚΚΩΜΑ
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ TV
http://www.alphatv.gr/Alpha-Video/News/%CE%9C%CE%B5%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF-%CE%94%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BF-06-05-13.aspx   ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑLFA (Aπο 27:15)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου