Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Παρελθόν ο Τσιτενίδης, αναλαμβάνει ο Πετρίδης!!!!


Παρελθόν από τον πάγκο του Αγροτικού Αστέρα αποτελεί ο Ανέστης Τσιτενίδης, καθώς ο ίδιος υπέβαλλε την παραίτησή του στη διοίκηση της ομάδος. Το Δ.Σ. του συλλόγου την έκανε αποδεκτή, με το σωματείο από τη Δυτική Θεσσαλονίκη να ευχαριστεί τον τέως προπονητή μέσω του επίσημου site της.

Τα ηνία του Αγροτικού Αστέρα αναλαμβάνει ο Σάββας Πετρίδης, καθώς αποδέχτηκε ο Έλληνας τεχνικός της πρόταση που του έγινε. Ο σύλλογος από τον Εύοσμο, εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα την οποία σας την παραθέτουμε:

«Σήμερα το πρωί, ο προπονητής μας Ανέστης Τσιτενίδης εξεδήλωσε την επιθυμία του να παραιτηθεί, λόγω ενός προσωρινού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Η παραίτηση του έγινε δεκτή. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΠΜΑΣ Αγροτικός Αστέρας τον ευχαριστούν θερμά για τη μέχρι στιγμής προσφορά του στο Σύλλογο, τον θεωρούν και είναι ένα από τα σημαντικότερα μέλη της οικογένειας του Συλλόγου και του εύχονται ταχεία ανάρρωση. Από σήμερα προπονητής αναλαμβάνει ο Σάββας Πετρίδης, ο οποίος ανήκει στο team των προπονητών της Ακαδημίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου