Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013

Ατυχία , δοκάρια, ο γκολκήπερ Aλεξανδράκης και ο διαιτητής Καραντώνης υποχρέωσαν τον Διγενή σε ισοπαλία με την Κρηστώνη.


    
   ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ  - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (0-0)
                                                                                                                                                                                            Η ατυχία, τα δοκάρια, ο διαιτητής Καραντώνης και ο γκολκήπερ των γηπεδούχων Αλεξανδράκης που έπιανε τα άπιαστα ήταν η αιτία που ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ του Κοσμίν Μπαρκαουάν άφησε 2 πολύτιμους βαθμούς στο Εθνικό Στάδιο Κιλκίς απέναντι στον ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ.
Στο 1ο ημίχρονο είχαμε ενα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με  ένα σουτ του Κουτσάγια έξω απο την περιοχή στο 30΄,  ενω στο 40΄ είχαμε  ανατροπή του Μιχάλη μέσα στην περιοχή της Κρηστώνης που ο διαιτητής Καραντώνης δεν έδωσε το πέναλτι!!!
        Στο δευτερο ημίχρονο στο γήπεδο υπήρχε ΜΌΝΟ μία ομάδα αυτή ήταν ο ΔΙΓΕΝΗΣ που είχε την κατοχή 70%  και που δημιουργούσε και έχανε την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη ενώ σε αλλες 2 περιπτώσεις ανατροπής ζήτησε  πεναλτι μαρς σε Σαρβανίδη (74΄)  και Στασινόπουλο (80΄) μέσα στην περιοχή αλλά και πάλι ο Καραντώνης έκλεισε τα μάτια!!!!
         Στο 54΄ διπλή ευκαιρία, για το Λάκκωμα όταν σούταρε ο Δούμας μέσα απο την περιοχή, η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι , και στην επαναφορά ο Γκατζογιάνης μόνος σούταρε μεσα απο την μικρή περιοχή και εδιωξε με υπερένταση   σε κόρνερ ο Αλεξανδράκης.                                                                                                                                                                    Στο 60΄ ο Δούμας, φεύγει μόνος του, πλασάρει, διώχνει σε κόρνερ πριν περάσει την γραμμη του τέρματος ο Λαζαρίδης την τελευταία στιγμή, ενω στο 65΄ σουτ του νεοεισελθέντος Στασινόπουλου  έφυγε σύριζα άουτ, στο 67΄ο Δούμας μόνος του αποκρούει σε κόρνερ ο Αλεξανδράκης, στο 70΄ο Δούμας σουτάρει αποκρούει ο τερματοφύλακας Αλεξανδράκης  και η μπάλα για δευτερη φορά στο αριστερό κάθετο δοκάρι, στο 72΄ κεφαλιά τυ Γερομανώλη, σύριζα άουτ, στο 75΄ ο Δημητρακόπουλος σούταρε και η μπάλα εφυγε ελάχιστα αουτ ενω στο 79΄νέα ευκαιρία με τον Στασινόπουλο, 82΄ Χρυσοχοΐδης μόνος του πλασαρε και εδιωξε ο γκολκήπερ των γηπεδουχων,ενω στο 87 νέα ευκαιρία με τον Χρυσοχοϊδη και πάλι ο Αλεξανδράκης εδιωξε σε κόρνερ στο 90΄νέα ευκαιρία με Γκατζογιάννη ενω  στο 93΄ έχασε νέα  ευκαιρία ο Γκατζογιάννης  αφου και πάλι ο Αλεξανδράκης εδιωξε!!!! και αφου χανόταν η μια ευκαιρια πισω απο την αλλη λίγο ελειψε να την πληρώσει ο Διγενης  εφυγαν οι επιθετικοι μπροστα  και  , στο 4ο λεπτό των καθυστερησεων εχασαν ευκαιρία με τον Παναγιωτίδη . Στο 5ο λεπτο των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Κουτσάγιας με δευτερη κιτρινη κάρτα  απο τον διαιτητη Καραντώνη, κατι που έπρεπε ομως να γινει στο 59΄ οταν ο  Κουτσαγιας εκανε επικιίνδυνο αντιαθλητικό φαουλ στον Βασίλη Βιτλή και ειχε ηδη δεχθεί απο το 1ο ημίχρονο κιτρινη κάρτα. Να σημειώσουμε οτι το δευτερο ημίχρονο του Διγενη ηταν απο τα καλύτερά του φετινά παιχνίδια και το μόνο που ελειπε ηταν το γκόλ αν και είχε εκτός λόγω τιμωρίασ στον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος τον Γιάννη Παπαποστόλου  και ειχε συνεχώς κόντρα την διαιτησία!!!
         Σφαγιαστική ηταν  η διαιτησια σε βάρος του ΔΙΓΕΝΗ του Καραντώνη (Καραγκιοζόπουλου- Μαυρόπουλου)  απο την ΗΜΑΘΙΑ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ:(Μάρκος Κουτσάγιας). Αλεξανδράκης, Καλόνικος, Λαΐδης, Παπάκης, Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Κουτσάγιας, Πότκας (27΄ Παυλίδης / 91΄ Γιόκας), Ρωμανίδης (79΄ Κωνσταντινίδης), Παναγιωτίδης, Λογγινίδης.
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ(Κοσμίν Μπαρκαουάν).: Μπούρκας, Μπίκας, Γεωργιάδης, Τσερκέζης, Γερομανώλης, Σαρβανίδης, Δημητρακόπουλος, Βιτλής (63΄ Κωστικίδης), Μιχάλης (63΄ Στασινόπουλος), Δούμας (79΄ Χρυσοχοΐδης), Γκατζογιάννης.

7 σχόλια: