ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Νίκη με ανατροπή του Διγενη Λακκώματος: 2-1 τον Αχιλλέα Τριανδρίας

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ

 ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ -ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ (2-1)

Ο Διγενής Λακκώματος, αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο 60΄, όταν και ο Ξανθόπουλος, από πλευράς του Αχιλλέα Τριανδρίας έκανε το 0-1, εντούτοις, κατάφερε ν΄ αντιδράσει και να πάρει τελικά αυτός τη νίκη με 2-1. Σκόρερ για την ομάδα του Κοσμίν Μπαρκαουάν ήταν στο 73΄ ο νεοεισελθώντας Βασίλης Χρυσοχοΐδης, που μετά από τετραπλή ευκαιρία, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τακουνάκι, ενώ το 2-1 διαμόρφωσε ο Ανδρέας Γκατζογιάννης με ενα εκπληκτικό σε εκτέλεση γκόλ στο 78΄ οπου άφησε άναυδο τον τερματοφύλακα της Τριανδρίας Αρβανιτάκη και καταχειροκροτήθηκε στο "Αβρααμ Παπαδόπουλος". Επίσης να σημειώσουμε οτι ακυρώθηκαν και 2 γκόλ του ΔΙΓΕΝΗ ενα στο 16΄.του Παπαποστόλου και ενα του Γκατζογιάννη στο 76΄.Απο τον Διγενή δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Κατσόγλου, Δούμας, Χατζηαναγνώστου, Παπαντωνίου και ο τιμωρημένος Μάριος Δημητρακόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Βρέσκας (ΗΜΑΘΙΑΣ), Παπαδημητρίου(ΗΠΕΙΡΟΥ), Χρυσάνης (ΗΜΑΘΙΑΣ)

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ(Κοσμίν Μπαρκαουάν).: Μπούρκας, Μπίκας, Γεωργιάδης, Σαραγιώτης, Γερομανώλης, Σαρβανίδης (71΄ Χρυσοχοΐδης), Στασινόπουλος (46΄ Βιτλής), Τσερκέζης (60΄ Μανώλη), Γκατζογιάννης, Μιχάλη, Παπαποστόλου.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ(Στέλιος Τσαντίνης).: Αρβανιτάκης, Κουλιούδης (88΄ Χαλκιάς), Μέτσιος, Μανίκας, Παπαδόπουλος, Κουτίνης, Μυλωνάς, Βογιατζής, Ξανθόπουλος, Χαρίσης (79΄ Λέκκος), Μακρής (64΄ Εμμανουηλίδης).

                                                  Eπόμενη Αγωνιστική (16η)
                                     ΓΗΠΕΔΟ: "Αβραάμ Παπαδόπουλος"

       Κυριακή 03-03-2013 ωρα:15:00
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου