Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013

ΑΒΡΑΑΜ: Εξω το "θηρίο απο το κλουβί"

Ευχαριστώ τον κόσμο και τον πρόεδρο" (video)

Έμοιαζε με "θηρίο στο κλουβί". Έβλεπε απέξω τους αγώνες του Θρύλου, κάτι για το οποίο δεν ήταν συνηθισμένος. Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, με την συμμετοχή του στο ματς Κυπέλλου με την Καβάλα. ο ίδιος εξέφρασε την χαρά του γι αυτό και έστειλε τις ευχαριστίες του, στον λαό του Θρύλου, τον πρόεδρο και την οικογένειά του, για την στήριξη.
Αναλυτικά τα όσα είπε, ενώ πατήστε ΕΔΩ να δείτε και το σχετικό video μέσα απο το OLYMPIACOS TV:
«Νιώθω πολύ χαρούμενος. Είναι κάτι που μου έλειψε όλο αυτό τον καιρό. Από εκεί και πέρα νιώθω πολύ καλά. Πιστεύω ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο για κάθε ποδοσφαιριστή. Εύχομαι να είμαι ο τελευταίος που το παθαίνει. Σίγουρα πέρασα δύσκολες στιγμές αλλά από εκεί και πέρα είμαι πολύ χαρούμενος διότι από την πρώτη στιγμή είχα την στήριξη και του κόσμου και του Προέδρου και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όπως και την οικογένειά μου που ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου».
Σχετικά με τους στόχους της ομάδας, πως βλέπεις μέχρι τώρα την πορεία και πως βλέπεις την συνέχεια;
«Σίγουρα έχει κάνει αρκετά καλά παιχνίδια η ομάδα. Από εκεί και πέρα είδαμε ότι υπήρξε μια αλλαγή προπονητή. Νομίζω ότι ο Αντώνης ξέρει πολύ καλά την ομάδα, ξέρει τις απαιτήσεις της ομάδας. Ο στόχος της ομάδας πέρα από το να κερδίζει και να παίρνει τους βαθμούς είναι να παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Αυτό έχει συνηθίσει και αυτό αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο, θα δουλέψουμε όλο αυτό τον καιρό, έτσι ώστε να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο και να προσφέρουμε και θέαμα στον κόσμο μας, που το έχει ανάγκη».
Σχετικά με την θέση που αγωνίζεσαι. Φέτος έχουν έρθει αρκετά νέα πρόσωπα που αγωνίζονται σαν κεντρικοί αμυντικοί, υπάρχει ανταγωνισμός;
«Ναι σίγουρα και αυτό είναι πολύ θετικό. Έχουν έρθει πολύ καλοί ποδοσφαιριστές αλλά πάνω από όλα αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι είμαι χαρούμενος που συνεργάζομαι με πολύ καλούς χαρακτήρες. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι πάνω από όλους. Πρέπει να δίνουμε όλοι το 100% και από εκεί και πέρα το ποιος θα παίζει είναι θέμα προπονητή. Όλοι θέλουμε να κερδίζει η ομάδα και η ομάδα είναι πάνω από τα πρόσωπα όλων μας».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου