ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Οι "μικροί" του Διγενή Λακκώματος δείχνουν τον "δρόμο" στους Αντρες!!!!!

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ
    
  Οι "μικροί" του Διγενή Λακκώματος πέτυχαν σήμερα Σάββατο 3 Νοε. 12 μεγάλες νίκες και έδειξαν τον "δρόμο" στην ομάδα των ανδρών του Διγενή που αγωνίζεται την Κυριακή 4 Νοε. στις 15:00 στο γήπεδο της Μ. Στέρνας και αντιμετωπίζει την Δόξα Χέρσου για την 2η Αγωνιστική της Δ΄ Εθνικής.

     Συγκεκριμένα η ομάδα των Νέων του ΔΙΓΕΝΗ που προπονεί ο Γιάννης Παπαποστόλου κέρδισε για την 5η αγων. του πρωτάθληματος τον ΑΙΓΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ με σκόρ (6-2) πετυχαίνοντας την 4η νίκη σε 5 αγώνες και βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πινακα. Μία θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. Τα 6 γκόλ της νίκης του ΔΙΓΕΝΗ πέτυχαν οι: Φώτης Μπράτζος (2), Βαλάντης Σέρας (2) και Γιάννης Πουτελέσης (2). Επόμενος αντίπαλος για την 6η αγων. θα είναι ο ΚΟΣΜΟΣ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ στο γήπεδο "ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ" το Σάββατο 10 Νοεμβ. 12 και Ωρα: 11:00.

    Η ομάδα JOUNIOR του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ που προπονεί ο Ηρακλής Γεωργιάδης κέρδισε για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης τον ΗΦΑΙΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ με σκόρ (7-4) πετυχαίνοντας ετσι την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. Τα μικρά "αστεράκια" του ΔΙΓΕΝΗ  βρίσκονται  στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωτάθλήματος. Τα 7 γκόλ της ομάδας JOUNIOR πέτυχαν οι: Παναγιώτης Κεμεντζετζίδης (3), Κώστας Χατζηγρηγορίου (2), Παναγιώτης Τσαμασλίδης (1) και ο Δημήτρης Χόμπουρλος (1). Επόμενος αντίπαλος για την 4η αγων. θα είναι η ομάδα του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ στα γήπεδα "ΤΖΙΩΛΑ" το Σάββατο 10 Νοε. 12 και Ωρα: 13:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου