ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Νίκος Πασιαλής:"περιμένω αγωνιστική βελτίωση της ομάδας"!!!!

ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΙΑΛΗΣ

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της πρώτης ομάδας του Άρη, αλλά και την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο τεχνικός των «κιτρίνων», Νίκος Πασσιαλής στο συνδρομητικό κανάλι.

Ο πρώην προπονητής του Διγενή Λακκώματος και νυν του Άρη τόνισε ότι περιμένει αγωνιστική βελτίωση της ομάδας, αρχή γενομένης από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.


-Αναλαμβάνετε τον Άρη σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για την ομάδα, προερχόμενος από την Κ20. Οι πρώτες εντυπώσεις από τα αποδυτήρια των μεγάλων;
«Σίγουρα είναι δύσκολη η περίοδος στην οποία κλήθηκα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην πρώτη ομάδα, αλλά δεν έχω αλλάξει χώρο. Ήμουν μέσα στα πράγματα του Άρη, απλώς αυτή τη στιγμή, έχω αναλάβει ολοκληρωτικά το κομμάτι της πρώτης ομάδας. Γνωρίζω την κατάσταση που επικρατεί, γνωρίζω τους παίκτες, τα πάντα γύρω από τον Άρη. Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξο άτομο και θεωρώ πως από τη στιγμή που ο Άρης έχει πιάσει πάτο, νομίζω πως από εδώ και πέρα, θα έχει ανοδική πορεία η ομάδα».
-Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Μάκη Κατσαβάκη, σας φώναξε η διοίκηση και σας είπε: «Νίκο, αναλαμβάνεις». Εκεί τι σκεφτήκατε;
«Να σας πω την αλήθεια, δεν το σκέφτηκα καθόλου! Ξέρω τι αντιμετωπίζω, ξέρω τι κατάσταση υπάρχει. Πιστεύω στα νέα παιδιά, όπως πιστεύω πως και οι παλιοί παίκτες μπορούν να δώσουν περισσότερα πράγματα. Το μέλλον είναι περισσότερο αισιόδοξο, απ΄ ότι ήταν μέχρι στιγμής».
-Ο Πασσιαλής, δεν είναι καινούριος στον πάγκο της πρώτης ομάδας του Άρη, αφού έχετε αναλάβει ξανά τα ηνία της πρώτης ομάδας.
« Περιστασιακά, πράγματι έχω καθίσει. Δύο φορές με την Κέρκυρα, μία με τον Κίκε Ερνάντεθ και μία με τον Σάκη Τσιώλη. Έχω πολλά χρόνια στα γήπεδα, επομένως δεν έχω φοβίες, δεν έχω άγχος. Είμαι αισιόδοξος και κοιτάω το μέλλον».
-Η πρώτη σας εντύπωση από την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, ποια είναι;
« Τώρα αν πω ότι ήταν καλή η αγωνιστική κατάσταση και γενικά το κλίμα στην ομάδα, θα πω ψέματα! Υπήρχε ένα βαρύ κλίμα στα αποδυτήρια, με πεσμένη ψυχολογία των παικτών, χωρίς μεγάλη διάθεση και το βάρος έπεσε εκεί. Να φτιάξουμε, δηλαδή, τη διάθεση των παικτών, να τονώσουμε το ηθικό τους, ώστε να μπορέσουν να δώσουν περισσότερα, απ΄ όσα έχουν δώσει μέχρι σήμερα. Πιστεύω στις δυνατότητες των παιδιών και περιμένουμε να τις βγάλουν στο γήπεδο, στα επόμενα παιχνίδια».
-Ξεκινάτε, λοιπόν, με δύσκολη αποστολή με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ.
« Γνωρίζουμε ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και αμέσως μετά ακολουθεί ο Ολυμπιακός. Είναι, δηλαδή, τα δύο δυσκολότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν στο ΟΑΚΑ, ξέρουμε με ποια ομάδα παίζουμε και θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε, για να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

-Το ότι ο Παναθηναϊκός δείχνει να ξυπνάει αγωνιστικά, είναι μία επιπλέον ατυχία για τον Άρη;
« Οπωσδήποτε, όταν η αντίπαλη ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, δεν είναι ότι καλύτερο για σένα. Ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός και σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται, έχει το υλικό, έχει τους παίκτες, έχει τη δύναμη της φανέλας και πάντα ένα παιχνίδι εναντίον του, είναι δύσκολο».
-Αγωνιστικά πως το περιμένετε;
« Περισσότερο θα ρίξω βάρος στη δική μας ομάδα, να ετοιμάσουμε τα παιδιά, να παλέψουν το ματς το οποίο θα είναι δύσκολο για εμάς. Αν τα παιδιά παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και κάτι παραπάνω, γιατί έχουν το κίνητρο, λόγω του αντιπάλου, μπορούμε να πάρουμε και αποτέλεσμα».
-Από τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζετε κάποιους παίκτες;
«Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στον Παναθηναϊκό. Διαβάζω ότι έχουν μερικούς τραυματίες, αν και νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει πρόβλημα, ακόμα κι όταν έχει ελλείψεις. Έχει το βάθος του πάγκου και τους παίκτες για να τους αναπληρώσουν. Ιδιαίτερη προσοχή, δεν μπορώ να πω ότι θα δώσουμε σε κάποιον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, καθώς από τη μέση και μπροστά είναι πολύ δυνατός».
-Το δύσκολο πρόγραμμα που έχει μπροστά του ο Άρης, σας προβληματίζει;
«Τα δύο παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, σίγουρα τα αντιμετωπίζεις με περισσότερη σκέψη και μεγαλύτερη εγκράτεια. Όμως μετά τον Ολυμπιακό, το πρόγραμμα γίνεται πολύ βατό για τον Άρη. Παίζουμε με πολλές μικρές ομάδες και στο Χαριλάου και έξω. Εκεί μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα και μέσα και έξω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου