ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΕΤΙΡΕ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ

                                  Α ν ο δ ο ς  σ τ η ν  κ ο ρ υ φ ή  κ α ι  χ α μ ό γ ε λ α!!!!!!!
         Η επιστροφή του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ στην κορυφή του δευτέρου ομίλου της Δ΄Εθνικής, μετά την δίκαιη νίκη του και επικράτηση του την Κυριακή με το (1-0) επι του Εθνικού Σοχού, επανέφερε τα χαμόγελα στις τάξεις της νεοφώτιστης ομάδας.
         Το αγωνιστικό συγκρότημα του Στέφανου Μπορμπόκη εχει αποδείξει ότι είναι ένα απο τα πιο μαχητικά και ποιοτικά του ομίλου, με το πλούσιο ρόστερ της ομάδας να λύνει τα χέρια του προπονητή  ακόμη και σε αγωνιστικές που υπάρχουν απουσίες. Την Κυριακή ο Διγενής αγωνίστηκε χωρίς τους τιμωρημένους Τσιώνα και Τσερκέζη και τον τραυματία Παντελίδη, με τους υπόλοιπους που αγωνίστηκαν  να δίνουν τις λύσεις που χρειάστηκαν σε κάθε περίπτωση, όπως το ίδιο έγινε και την περασμένη Τετάρτη  στήν Αρναία οπου και εκει πήρε το τρίποντο το Λάκκωμα.
         Πλέον ο Διγενής απολαμβάνει μόνος του την πρώτη θέση, μιάς και εκμεταλλεύτηκε το ολίσθημα του Οδυσσέα Κορδελιού που αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) με τήν Καλλικράτεια. Στόχος στήν ομάδα είναι να δοθεί συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του συλλόγου, ώστε να διατηρηθεί η ομάδα στήν κορυφή και να πάρει ισχυρό προβάδισμα των αντιπάλων της στο ζήτημα της διεκδίκησης του τίτλου αλλα και του Κυπέλλου Χαλκιδικής αφου την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012 δίνει την μάχη του ημιτελικού στον Αετό Βαρβάρας.
         Οι ποδοσφαιριστές του Διγενή αφήνουν πίσω τους το προχθεσινό  αποτέλεσμα και ξεκίνησαν ήδη απο χτές Δευτέρα εντατική προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι με την Δόξα Χέρσου!!!!! Μοναδικός απών, θα είναι  στο Χέρσο, ο  πρώτος σκόρερ της ομάδας ο Γιάννης Παπαποσόλου που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και δέν εχει δικαίωμα συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου