ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Επέστρεψε στην Καστοριά ο Λακκωματιώτης επιθετικός Δημήτρης Τσαμασλίδης!!!!!!!

 
Ο ΔΗΜΉΤΤΡΗΣ ΤΣΑΜΑΣΛΙΔΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Νέα... εσωτερική μεταγραφή για τους «γουναράδες», αφού μετά τους Α. Παπαδόπουλο, Σουμέλα και Μαντζάνα στην ομάδα του Ανδρέα Λέτσιου επέστρεψε και ο έμπειρος Λακκωματιώτης στράικερ Δημήτρης Τσαμασλίδης!!!!!!
Εσωτερική μεταγραφή... νούμερο 4 για την Καστοριά, που το τελευταίο διάστημα είτε αποδεσμεύει παίκτες (Αναγνωστόπουλος, Βελλίδης, Κουρτίδης), είτε... επαναφέρει παλιούς γνώριμους στο ρόστερ. Έτσι, μετά τους Αλέκο Παπαδόπουλο, Γιώργο Μαντζάνα και Ανδρέα Σουμέλα, στην ομάδα του Ανδρέα Λέτσιου επανήλθε ο Δημήτρης Τσαμασλίδης. Ο 27χρονος επιθετικός είχε φέτος τρία γκολ σε έξι παρουσίες πριν αποχωρήσει και συμφώνησε με τον πρόεδρο Νίκο Πεπελίδη. Ώστε να αποτελέσει και εκείνος μέλος των Καστοριανών στην προσπάθεια των πέντε τελευταίων αγωνιστικών για παραμονή στην κατηγορία, αρχής γενομένης από το επόμενο δύσκολο παιχνίδι στην έδρα της πρωτοπόρου Λάρισας.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Χαλκιδικιώτης ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Διγενή Λακκώματος, Αγροτικό Αστέρα, Λαμία, Οδυσσέα Αναγέννησης, Νέα Καλλικράτεια, Μύκονο και Ιωνικό. 

  ΦΩΤΟ: Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ. ΤΣΑΜΑΣΛΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ  ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου