ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Τον 19χρονο ταλαντούχο αμυντικό Περικλή Θυμιανή απέκτησε και ανακοίνωσε ο ΔΙΓΕΝΗΣ Λακκώματος.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται ο Ortoylidis Tasos, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάνουν σπορ, άτομα στέκονται, παιδί και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ, γρασίδι και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση


Συνεχίζεται η ενίσχυση της ιστορικής ομάδας του Διγενή, αυτή την φορά με την απόκτηση ενός 19χρονου ταλαντούχου αμυντικού του Περικλή Θυμιανή που έχει την ευκαιρία αγωνιζόμενος σε πρωταθλήματα υψηλού επιπέδου, να δείξει τις πραγματικές ποδοσφαιρικές δυνατότητες και αρετές που διαθέτει.  
  Ο Περικλής Θυμιάνης ξεκίνησε την καριέρα του στα τοπικά πρωταθλήματα της Γερμανίας, καθώς έμενε εκεί μέχρι τα 12 του. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Ελλάδα όπου αγωνίστηκε σε Ελπίδες Συκεών και Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης πριν αποτελέσει μέλος της Κ-16 και της Κ-17 του Απόλλωνα Καλαμαριάς, εκεί όπου προπονούταν με την αντρική ομάδα, παίρνοντας μάλιστα συμμετοχή στα φιλικά της προετοιμασίας της. Κατόπιν πήγε σε Α.Ε. Φαλήρου και Δόξα Αγίου Παύλου, ενω την τελευταία χρονιά πρωταγωνίστησε στην μεγάλη κατηγορία των Σερρών αγωνιζόμενος με την φανέλα του Ολυμπιακού Λευκώνα!  Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ:  "Το Δ.Σ. του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου ταλαντούχου αμυντικού Περικλή Θυμιανή απο τον Ολυμπιακό Λευκώνα!!!
Τον καλωσορίζουμε  στην οικογένεια του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία»."