ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΑΝΕΛΑΒΕ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ Ο ΛΑΚΚΩΜΑΤΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ: Οι πρώτες δηλώσεις του.

«Παραιτούμαστε αν…»
ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ

Ο Λακκωματιώτης Κώστας Ευθυμιάδης, μέλος της νέας διοίκησης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, μίλησε για τις πρώτες ώρες της, τους στόχους της αλλά και πώς θα αντιδράσει αν προκύψει επενδυτής.
Αναλυτικά τόνισε:
«Έχουμε αναλάβει ήδη, είμαστε εδώ στα γραφεία. Προσπαθούμε να δούμε τί ακριβώς γίνεται στην ομάδα, γιατί γνωρίζαμε πολύ επιδερμικά τα πράγματα. Αλλά θέλω να πω, πως η σημερινή μου παρουσία, είναι εξαίρεση. Εμείς προτιμούμε να μιλάμε με πράξεις, όχι με λόγια. Βεβαίως και θα βγαίνουμε να λέμε ορισμένα βασικά πράγματα, αλλά θα πρέπει να κοπούν αυτές οι συνεχόμενες συνεντεύξεις για κάθε θέμα. Θέλουμε μια εβδομάδα για να δούμε ακριβώς τι συμβαίνει στην ομάδα και ύστερα θα αρχίσουμε να κάνουμε τις πρώτες κινήσεις μας».

Για το αν είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν: «Αν δεν ήμασταν έτοιμοι, δε θα βάζαμε υποψηφιότητα. Μόλις εκλεχθήκαμε, εγώ είπα πως δεν χρειάζονται λόγια, τώρα μόνο πράξεις».
Για τη συνεργασία της νέας διοίκησης με την Κ.Μ.Α.: «Έγώ θεωρώ με την Κ.Μ.Α. πως πρέπει να έχουμε μια αγαστή συνεργασία. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, μια οικογένεια είμαστε. Καλώ, επίσης, όσους μας ψήφισαν αλλά ακόμη περισσότερο αυτοί που δε μας ψήφισαν να σταθούν δίπλα στην προσπάθειά μας».
Για την αποχώρησή τους σε περίπτωση έλευσης ενός επενδυτή: «Το έχουμε τονίσει από την πρώτη στιγμή, πως εάν έρθει ένας επενδυτής και τον εγκρίνει η Κ.Μ.Α. άρα και εγώ γιατί κι εγώ εκεί ανήκω, εμείς θα φύγουμε… χθες! Μακάρι να έρθει ένας επενδυτής, αλλά η δική μας δουλειά και υποχρέωση είναι να βάλουμε σε μια σειρά και στο σωστό δρόμο την ομάδα, να έχει μια σταθερότητα».

ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ!!!!

ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και ΚΟΥΛΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
    
   Ελυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους με τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ δυο ποδοσφαιριστές απο το ΛΑΚΚΩΜΑ. Πρόκειται για τον 23χρονο αμυντικό Μίλτο Παπαδόπουλο ο οποίος την χρονιά που πέρασε αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Ατρομήτου αν και δεν ηταν επιθετικός, και ο 26χρονος αμυντικός "ογκόλιθος" Κούλης Σιδηρόπουλος που ηταν "απροσπέλαστος" και με την φανέλα του Αγίου Αντωνίου.
       Ο ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ξεκίνησε απο τον ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ και αγωνίστηκε στην ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ και στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ.
       Ο  ΚΟΥΛΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ξεκίνησε την πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα απο τον ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ και στην συνέχεια αγωνίστικε στην ΝΙΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ, ΑΠΟΛΛΩΝ Κ. ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ, ΑΣΤΕΡΑ Ν. ΣΥΛΛΑΤΩΝ, ΗΡΑΚΛΗ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ και ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.

VIDEO: ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΟΥΔΙΑΣ - ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (3-1)

                                    VIDEO: ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ:
                                 ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΟΥΔΙΑΣ - ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (3-1)