ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

O Μιχάλης Χριστάρας θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ!!!!
Ο Μιχάλης Χριστάρας ειναι ο νέος τεχνικός στην θέση του Λεωνίδα Κασάπη ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A΄  εχει πλούσια εμπειρία στις ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης και  παρουσιάστηκε από το σύλλογό μας σήμερα.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΙΣΤΑΡΑΣ ειναι γεννημένος στις 17/08/1979 στη Θεσσαλονίκη  με καταγωγή απο τον Γεροπλάτανο Χαλκιδικής.. Απόφοιτος της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης 1999-2003 με κύρια ειδικότητα το ποδόσφαιρο και δευτερεύουσα το αθλητικό management και marketing. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’ και εργάζεται ως προπονητής ποδοσφαίρου σε αναπτυξιακές ηλικίες απ ΄ το 2000 έως και σήμερα.
Κυριότερες στιγμές της έως τώρα πορείας του ήταν το 2008-2009 στα τμήματα υποδομής και ανάπτυξης της Π.Α.Ε ΗΡΑΚΛΗΣ, το 2010-2015 της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και το 2015-2017 της Π.Α.Ε. ΆΡΗΣ.
Παράλληλα ηταν προπονητής το 2017 -18 στον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΤΑΓΕΙΡΩΝ - ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗΣ στην Α’ κατηγορία Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ενω την περσινή χρονιά στην Α1 Κατηγ. της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ με την  ομάδα του ΜΕΛΙΤΕΑ. Επίσης ηταν και γυμναστής σε εξωσχολικά προγράμματα των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων ‘’Ευάγγελος Μαντουλίδης’’.
Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια σχετικά με την προπονητική του ποδοσφαίρου και με την παροχή πρώτων βοηθειών.

Πιστοποιημένος αναλυτής προπόνησης και αγώνων μέσω του προγράμματος «Εφαρμογή νέων τεχνολογιών και μεθόδων στη βίντεο ανάλυση για την αξιολόγηση της ανάλυσης απόδοσης (performance analysis) των ποδοσφαιριστών ενω αυτην την περίοδο κάνει και μεταπτυχιακό στο ΑΠΘ με θέμα την "μεγιστοποίηση της ανθρώπινης απόδοσης στον αθλητισμό"

Το Δ.Σ. του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ καλωσορίζει τον πετυχημένο προπονητή Μιχαλη Χριστάρα στην "οικογένειά" μας του ευχόμαστε καλή δύναμη, πιστεύουμε οτι θα εχει άριστη συνεργασία και με τον προπονητή των ακαδημιών μας Χρήστο Ναϊντο και θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας με την φετινή νεανική μας ομάδα."
Αποτέλεσμα εικόνας για μιχαλης χρισταρας

Παρ οτι δέχτηκαν 6 γκολ απο τον πρωτοπόρο Μαρμαρά τα πιτσιρίκια (12 στους 14 παικτες) του ΔΙΓΕΝΗ Λακκώματος απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο και αφησαν υποσχέσεις για το μέλλον!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός, γρασίδι και υπαίθριες δραστηριότητες


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνονται οι Μαρία Σιώνη και ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, γρασίδι, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση


ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (6-0)
Επτά συνεχόμενες νίκες σημείωσε η Προποντίδα, που προελαύνει στην πρώτη θέση, με έξι βαθμούς διαφορά. Στον χθεσινό αγώνα οι γηπεδούχοι χρησιμοποίησαν τέσσερις ποδοσφαιριστές κάτω των 18 ετών στη βασική ενδεκάδα. Αποδεκατισμένος και χωρίς προπονητή εμφανίστηκε ο Διγενής, που είχε σχεδόν αποκλειστικά νεαρά παιδιά, καθώς οι 12 από τους 14 παίκτες της αποστολής ήταν απο 14 εως 18 ετων. Δίκαιη η επικράτηση της Προποντίδας, που έχασε και επιπλέον ευκαιρίες με τον 16χρονο Γιάννη Ευθυμιάδη κάτω απο τα γκολπόστ να κάνει σπουδαίες αποκρούσεις. Κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο ο Διγενής, με τα νεαρά παιδιά να εχουν ευκαιρίες να σκοράρουν με Τσαμασλίδη, Τσακίρη, Γαβρικούδη και Φοιτά, δείχνοντας πως έχουν ολο το μέλλον μπροστά τους!!!. Έξι διαφορετικοί σκόρερ για τους νικητές, οι Δημήτρης Ανδριανούδης (25΄), Κώστας Ουζούνης (38΄), Θανάσης Τσιακμάκης (60΄), Αλέξανδρος Ρεβενικιώτης (63΄), Γιώργος Τσούρι (80΄), Στράτος Καρνόπουλος (88΄).  Αρκετά καλή η διαιτησία του Κεχαγιά και της βοηθού Σιώνη, ενω με λανθασμένες υποδείξεις ο βοηθός Κωνσταντίνου Ηλίας. 
                                                                          ΜΑΡΜΑΡΑΣ (Γιάννης Γιαννουλίδης): Καμπούρης, Βαλαχής, Τσιακμάκης, Παπανικολάου, Ανδριανούδης, Βακαλόπουλος, Ψηλογιάννης (65΄ Κοντομιχάλης), Τσούρι, Ρεβενικιώτης (80΄ Χαλάτης), Ουζούνης (62΄ Αλβανός), Καρνόπουλος.  

                                                     ΛΑΚΚΩΜΑ: ( -) Ευθυμιάδης, Τσεκούρας (73΄ Κεμεντζετζίδης), Μηκές (79΄ Κυνδελέρος), Σιδηρόπουλος, Κουρατζίνος, Τσιφτσής, Κοντός, Φοιτάς, Τσακίρης (62΄ Μπράτσια), Τσαμασλίδης, Γαβρικούδης.