ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Τον 19χρονο γκολκήπερ Βαγγέλη Χρυσαϊδη ανακοίνωσε οτι απέκτησε ο ΔΙΓΕΝΗΣ Λακκώματος απο την ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ!!!!



Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.

Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.




Ο νεαρός τερματοφύλακας που για τους τοπικούς αθλητικούς παράγοντες της Χαλκιδικής ,θεωρείται πολύ μεγάλο ταλέντο βάζει πολύ υψηλά τον πήχη των σημερινών απαιτήσεων και μόνο μέσα από τις σκέψεις που κάνει και την προπόνηση την ειδική που κάνει.  Τέσσερα χρόνια έιχε τη θέση του βασικού τερματοφύλακα και αρχηγού στις Μικτές της Ε.Π.Σ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ενώ το 2014 επιλέχθηκε ως καλύτερος μεταξύ πέντε νομών της Κεντρικής Μακεδονίας και συμμετείχε στην Προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδος . Ο Δεκαενιάχρονος σήμερα γκολκήπερ  δεν το βάζει κάτω. Σκληρή προπόνηση  με τον Νίκο Γρηγοριάδη και  με τον Βασίλη Μπούρκα προπονητές Τερματοφυλάκων στο αλλα και με τον Θανάση Δημόπουλο στις μικτές οπως  και τον Γιάννη Παπαποστόλου οπου κατέκτησε το 2014 το πρωτάθλημα Νέων της ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ με την φανέλα του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ!!!!.
   Ο Βαγγέλης Χρυσαϊδης έπαιξε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και του ΑΡΗ απο 5 χρονών και εχει πάρει ολα εκείνα τα εφόδια που  τον κάνουν ενα τερματοφύλακα υψηλών προδιαγραφων και ετσι απο τον ΔΙΓΕΝΗ  πέρνει μεταγραφή στον ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ για να επιστρέψει στην ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ και να βγει δευτεραθλητής με την εκπληκτική τοτε ομάδα του ΘΕΡΜΑIΚΟΥ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ oπου την χρονια αυτη (2015 -16) ανακηρύσσεται ο καλύτερος τερματοφύλακας της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ!!! Τις τελευταίες 2 χρονιές φόρεσε την φανέλα του Ν. Π.Ο.Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ που πρωταγωνιστούσε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο δίδυμο με τον "κέρβερο" Παναγιώτη Μπέλο!! " Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ:  "Το Δ.Σ. του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου γκολκήπερ ΒΑΓΓΕΛΗ ΧΡΥΣΑΪΔΗ απο την ομάδα της ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ!!!
Τον καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία»."

Επέστρεψε ο στραϊκερ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ στον ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ υποσχόμενος πολλά γκόλ!!!

Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΑΣΟΥ ΟΡΤΟΥΛΙΔΗ


Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.
ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ

Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.


Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.

Ο 24χρονος επιθετικός ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ επέστρεψε μετα απο 1 χρονο και θα ξαναφορέσει την φανέλα του ιστορικής ομάδας του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ. Ο ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ που εχει καταγωγή απο το ΖΩΓΡΑΦΟΥ αποκτήθηκε απο την ομάδα της ΟΛΥΝΘΟΥ οπου ειχε παει στα μέσα της περσινής περιόδου απο τον ΕΡΜΗ Ν. ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ. Ξεκίνησε απο τα τμήματα υποδομων του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και στην συνέχεια αγωνίσθηκε στις ομάδες των ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ, της ΟΛΥΝΘΟΥ, της ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ του ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΜΩΝΑ και του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ οπου και με δικά του γκόλ ανέβηκε κατηγορία. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ «Ο Πρόεδρος Τάσος Ορτουλίδης και το Δ.Σ. του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ απο την ομάδα της ΟΛΥΝΘΟΥ!!!
Τον καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία».