ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Mε 13 από τους 15 ποδοσφαιριστές του κάτω από 21 ετων και με πάρα πολλές απουσίες έμπειρων παικτών ο Διγενής Λακκώματος ηττήθηκε στο β΄ημίχρονο 2-0 από την Θύελλα Στανού!!! Ντεπούτο για τον Διγενή οι 15χρονοι Απόστολος Κοντός και Γιάννης Πεκρίδης!!!!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.




ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (2-0)
Μέσα σε δεκατρία λεπτά στο β΄ μέρος η Θύελλα του Γιάννη Κυριαφίνη πήρε τη νίκη. Αποδεκατισμένος ο Διγενής του Λεωνίδα Κασάπη, έπαιξε με 13 απο τους 15 ποδοσφαιριστές του κατω απο 21 χρονών και χωρίς τους Βελάι, Ποτουρίδη, Κατσόγλου, Τοπουζλίδη, Κιουλτζή, Θαλασσά, Ζαμπούρη και τραυματία τον γκολκήπερ Χατζόπουλο, ενώ τα δεδομένα χειροτέρεψαν με την αποχώρηση λόγω τραυματισμού και του εμπειρου Σωτήρη Κωνσταντινίδη στο τέλος του πρωτου ημιχρόνου,  ενω σαν αμυντικός επαιξε ο β΄τερματοφύλακας του Διγενη Γιάννης Ευθυμιάδης.!!! Στο 53΄ σέντρα-σουτ του Μάρθα,  απόκρουση του Χατζόπουλου και ο Θανάσης Στόικος το 1-0. Στο 66΄ ο Γιώργος Στόικος με απευθείας… κόρνερ (δεύτερο φετινό γκολ που σημειώνει με τέτοιο τρόπο) το 2-0. Στο 67΄ ο Κυριαφίνης σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι. Ντεπούτο για τον Διγενή κάναν οι 15χρονοι Απόστολος Κοντός και Γιάννης Πεκρίδης!!! Καλός ο διαιτητής Χρυσέλης (Κώστογλου, Μαυροπούλου), από ένα πέναλτι ζήτησε κάθε ομάδα.
ΣΤΑΝΟΣ: Ευθυμούδης, Θ. Στόικος, Παγώνης (81΄ Χαλκιάς), Πασπαλάς (51΄ Ζαχαρούδης), Τρικκαλιώτης, Αυγερινός (84΄ Νταμπέζης), Ηλίας (46΄ Αχ. Τουμπλικιώτης), Κυριαφίνης, Γ. Στόικος, Μάρθας, Μπίντος.
ΛΑΚΚΩΜΑ: Χατζόπουλος, Τσεκούρας, Καράι, Κουρατζίνος, Σιδηρόπουλος, Φοιτάς, Κοντός (76΄ λ.τ Ευθυμιάδης), Ρασίμογλου (62΄ Κεμεντζετζίδης), Τσαμασλίδης, Κωνσταντινίδης (46΄ λ.τ. Μικές), Ανατολίτης (86΄ Πεκρίδης).