ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Βαριά ηττα του ΔΙΓΕΝΗ Λακκώματος απο τον Α.Ο. Σάρτης (0-3) με πέναλτι και άλλα δυο γκόλ στις καθυστερήσεις και ενώ βρισκόταν με 9 παίκτες οι φιλοξενούμενοι στο γήπεδο!!!!

Σχετική εικόνα


 ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - Α.Ο. ΣΑΡΤΗΣ (0-3)
Μεγάλη νίκη πέτυχε η Σάρτη μέσα στο «Αβραάμ Παπαδόπουλος», αιφνιδιάζοντας τον Διγενή. Παλικαρίσια η επιτυχία για το συγκρότημα του Ισαάκ Συμεωνίδη, παρόλο που τελείωσε το ματς με εννιά παίκτες (43΄ κόκκινη ο Τακάκης για εξύβριση του βοηθού Αναστασιάδη για λανθασμένη απόφαση ενός πλάγιου αουτ, και στο 86΄ δεύτερη κίτρινη ο Ματσιάτσιος, για καθυστέρηση). Ρίσκαρε για ισοφάριση ο Διγενής πίεζε, αλλά δεν τα κατάφερε, ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Κωνσταντινίδη (35΄). Στο 10΄ και 13΄ τα σουτ των Κωνσταντινίδη, Λουκάκη αντίστοιχα, έφυγαν μόλις άουτ. Στο 44΄ ο Σέρα παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 45΄ σε διεκδίκηση Τσακλίδη, Ζάββα, δόθηκε πέναλτι (το αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι), ευστόχησε ο Σάκης Μελίσσης. Στο 47΄ ο Σέρα πλάσαρε πάνω από τον τερματοφύλακα, αλλά άουτ. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, βγήκαν μπροστά κυρίως στο τελευταίο δεκάλεπτο και η Σάρτη «χτύπησε» στις αντεπιθέσεις με σκόρερ τους Σάκη Μελίσση (91΄, από μπαλιά του Πετσάβα) και Σάκη Πετσάβα (94΄). Μέτρια η διαιτησία του Παυλίδη (αρκετά καλοί οι βοηθοί Μαυροπούλου και Αναστασιάδης). Κανείς δεν υστέρησε σε απόδοση από τη Σάρτη. ΛΑΚΚΩΜΑ: Σωτηριάδης, Καράϊ (46΄ Ντιοπ), Λάζος, Παπακωνσταντίνου, Τσακλίδης (56΄ Σιδηρόπουλος), Τζόβας, Μπεκτάς, Γεωργαντάς, Σέρα (87΄ Φουντούκης), Κωνσταντινίδης, Πασχαλίδης (46΄ Γιαννακόπουλος). ΣΑΡΤΗ: Σταγκώνης, Παντ. Κοτρώνης (90΄ Ανδρεάδης), Νταμαρλής, Ζάββας, Παναγ. Κοτρώνης (78΄ Παππάς), ΣΑΒΡΑΜΗΣ, Τακάκης, ΛΟΥΚΑΚΗΣ, ΦΕΙΔΑΚΗΣ (70΄ Πετσάβας), Ματσιάτσιος, ΜΕΛΙΣΣΗΣ.

Σύσφιξη σχέσεων και αδελφοποίηση του ΔΙΓΕΝΗ Λακκώματος με τον ΑΠΟΛΛΩΝ Καλαμαριάς!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος



Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνεται ο Θωμάς Ευθυμιάδης, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος


Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, περιλαμβάνεται ο Ortoylidis Tasos, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος


Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018 στα γραφεία του Δημοτικού γηπέδου Λακκώματος "Αβραάμ Παπαδόπουλος" μέσα σε άριστο κλίμα συνάντηση των παραγόντων του Διγενή Λακκώματος  και του Απόλλωνα Καλαμαριάς, με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων των δυο ιστορικών Σωματείων, την Αδελφοποίησή τους και γενικά την συνεργασία σε όλα τα ποδοσφαιρικά επίπεδα.
Τους φιλοξενούμενους, εκπροσώπησαν  ο Ζήσης Τσέκος Υπεύθυνος Ακαδημιών, ο Νίκος Φράγκος Επιστημονικός Συνεργάτης, ο Βασίλης Τραϊανόπουλος Επικεφαλής Επιλογής Σκάουτερ και ο Κώστας Ιασωνίδης Υπεύθυνος Ανάπτυξης Ακαδημιών.
Από τους γηπεδούχους παραβρέθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Διγενή Λακκωματος!!