ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Βαθμολογική ανάσα για τον ΔΙΓΕΝΗ Λακκώματος με τη δίκαιη νίκη (1-3) στον Ν. Μαρμαρά επι της ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ με δύο γκόλ του Βαλάντη Σέρα και ενα του κορυφαίου του αγώνα Κώστα Αρμενάκη!!!



ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (1-3)
Πολύ σημαντική νίκη (τρίτη εκτός έδρας), την κρίσιμη στιγμή, πέτυχε ο Διγενής, παραμένοντας «ζωντανός» στο κυνήγι της παραμονής. Πολύ καλός ποιοτικά κατά διαστήματα ο αγώνας, νεανικά σύνολα παρουσίασαν οι αντίπαλοι, αφού η Προποντίδα είχε 5 παίκτες και ο Διγενής 10 παίκτες της 18άδας κάτω των 20 ετών. Στο 38΄ ακυρώθηκε γκολ του Πασχαλίδη του Διγενή, με υπόδειξη του επόπτη Κατραντζή ως οφσάιντ. Στο 59΄ όμορφος συνδυασμός Σ. Κωνσταντινίδη, Γεωργαντά, τελικός αποδέκτης ο κορυφαίος του αγώνα, νεομεταγραφείς Κώστας Αρμενάκης, που έκανε με αψογο πλασέ το (0-1). Στο 69΄ σέντρα του Τζόβα, ο Βαλάντης Σέρα μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα (0-2). Στο 72΄ ο Τσιακμάκης του Μαρμαρά ανέτρεψε στην γραμμή της μεγάλης περιοχής τον Αρμενάκη που εκανε περίτεχνο μπάσιμο στην περιοχή και αποβλήθηκε για "σοβαρό και επικίνδυνο παιχνίδι κατα αντιπάλου". Στο 84΄ ο Τάσος Παπανικολάου από κοντά, μείωσε σε (1-2). Στο 86΄ ο Βαλάντης Σέρα με δυνατό σουτ αξιοποίησε την πολύ όμορφη μπαλιά του Σωτήρη Κωνσταντινίδη πραγματοποιώντας το (1-3). Άριστη η διαιτησία του Αλ. Τσακαλίδη (Κατραντζής, Χατζηδημητρίου). 

 ΜΑΡΜΑΡΑΣ: Ν. Θεοχάρης, Αυγέρος, Μιλκονίδης (67΄ Χαλάτσης), Λ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, Φ. Μπατζής (46΄ Ζουμπούλης), Τσιακμάκης, Σ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΓΚΟΝΤΙΝΟΣ (91΄ Κοντομιχάλης), ΚΙΤΑ, Ρεβενικιώτης (69΄ Γ. Μπατζής), Τ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ. 

 ΛΑΚΚΩΜΑ: ΠΟΥΛΙΤΣΗΣ, Π. Κωνσταντινίδης, Παπακωνσταντίνου, ΤΖΟΒΑΣ, Τσαμασλίδης (82΄ Τσακλίδης), Αδαμίδης, Πασχαλίδης (73΄ Γιαννακόπουλος), Σ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΣΕΡΑ, Γεωργαντάς, ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ (88΄ Ανατολίτης).

Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ:

"Με ανακοίνωσή της η ομάδα του ΔΙΓΕΝΗ Λακκώματος ευχαριστεί την ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ Ν. Μαρμαρά για την υποδειγματική και άψογη φιλοξενία της που σίγουρα ειναι παράδειγμα προς μίμηση προάγοντας το ποδόσφαιρο!!!!"