ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ (Κ20) ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/6/12

Aποτελέσματα Αγώνων Μπαράζ για την Ανοδο στη Δ΄Εθνική (4η Αγων.)

20/5/2012
 ΑΓΩΝΑΣ
30/5/2012
3-0
Μ. Αλέξανδρος Ν. Μυλότοπου
Αετός Βαρβάρας
1-4
3-1
Ένωση Αποστόλου Παύλου
Εθνικός Ν. Μαλγάρων Θεσ/νίκης
0-0
23/5/2012
 ΑΓΩΝΑΣ
3/6/2012
2-2
Αετός Βαρβάρας
Ένωση Αποστόλου Παύλου
-
4-0
Εθνικός Ν. Μαλγάρων Θεσ/νίκης
Μ. Αλέξανδρος Ν. Μυλότοπου
-
27/5/2012
 ΑΓΩΝΑΣ
6/6/2012
1-3
Ένωση Αποστόλου Παύλου
Μ. Αλέξανδρος Ν. Μυλότοπου
-
0-1
Αετός Βαρβάρας
Εθνικός Ν. Μαλγάρων Θεσ/νίκης
-
 
 
  •                                                      Βαθμολογία
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΓ.
Ν.
Ι.
Η.
Β.
1.
Εθνικός Ν. Μαλγάρων Θεσ/νίκης
4
2
1
1
7
2.
Μ. Αλέξανδρος Ν. Μυλοτόπου
4
2
0
2
6
3.
Ένωση Αποστόλου Παύλου
4
1
2
1
5
4.
                  Αετός Βαρβάρας
4
1
1
2
     4

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ- ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:Όλα τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών (2011-12)


ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: Μία Ιδέα μία Ιστορία!!!!!!

Η ιστορία του Αθλητικού Συλλόγου Διγενή Λακκώματος



Η ιστορία του Διγενή ξεκινάει το 1957 όπου είναι και το έτος ίδρυσής του, από τότε συμμετέχει ανελλιπώς στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Χαλκιδικής.


Συμμετέχει στα πρωταθλήματα της Χαλκιδικής στα τμήματα νέων-παίδων και προπαίδων από το 1985 κατακτώντας δεκάδες διακρίσεις. Ο Διγενής εκπροσώπησε την Χαλκιδική το 1979 στο πρωτάθλημα Εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας και πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία Χαλκιδικής και φέτος παλεύει για το πρωτάθλημα της Δ΄ εθνικής κατηγορίας.

Οι κατακτήσεις του Συλλόγου δεν σταματούν εδώ αφού για άλλη μια φορά έδειξε το μεγαλείο του κατακτώντας το Κύπελλο Χαλκιδικής. Ο Διγενής Λακκώματος έχει βάλει κι αυτός το λιθαράκι του στο στερέωμα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, βγάζοντας από το φυτώριο της ακαδημίας του μεγάλους αθλητές που έχουν τιμήσει κι έχουν προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις φορώντας ακόμα και την φανέλα της εθνικής μας ομάδος.


Ενδεικτικά να αναφέρουμε τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Στέφανο Αθανασιάδη όπου είναι ποδοσφαιριστές εν ενεργεία στην επαγγελματική κατηγορία . Επίσης αθλητές όπως Ευθυμιάδη Γρηγόρη, Χατζηαναγνώστου Θεόδωρο και γυρίζοντας λίγα χρόνια πίσω θυμόμαστε τους Τσαμασλίδη Δημήτρη, Γκλαβέρη Σταύρο και Σιδηρόπουλο Ηλία όπως και πολλούς άλλους.


Η ιστορία του Αθλητικού Συλλόγου Σότοκαν Καράτε Λακκώματος.Τον Μάρτιο του 2009 με την πρωτοβουλία του νυν προπονητή του Συλλόγου Κώστα Παπαδόπουλου δημιουργήθηκε τμήμα καράτε με 15 αθλητές στο Λάκκωμα. Στην συνεχεία τις ίδιας χρονιάς ξεκίνησε η διαδικασία ίδρυσης του Συλλόγου από φίλους του αθλήματος και γονείς αθλουμένων παιδιών οι οποίοι είναι και τα ιδρυτικά μέλη. Μετά την έγκριση του Συλλόγου από το αρμόδιο Πρωτοδικείο τον Μάρτιο του 2010 σειρά είχε η ένταξη του στο δυναμικό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε τον Νοέμβριο του 2010 και σήμερα βρίσκεται υπό έγκριση από την Γ.Γ.Α.

Από το ξεκίνημα του έχει σημειώσει αρκετές επιτυχίες σε διασυλλογικά πρωταθλήματα ,σε κύπελλα και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2011 με αποκορύφωμα το χρυσό μετάλλιο αθλήτριας μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα το Σεπτέμβριο του 2011.Οι επιτυχίες δεν είναι τυχαίες αφού στο τιμόνι του Συλλόγου ως προπονητής βρίσκεται ο κάτοχος πολλών διακρίσεων στο Παγκόσμιο στερέωμα του καράτε Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος , μέλος και αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Καράτε.


Τα δύο Αθλητικά Σωματεία ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ανήκουν στην κοινωνία του αθλητισμού και υπηρετούν πιστά τον ρόλο τους προσφέροντας νέα ταλέντα αλλά και υγιείς ψυχικά και σωματικά ανθρώπους. Αντλούν μεγάλο μέρος του δυναμικού τους από την ευρύτερη περιοχή αναπτύσσοντας παράλληλα και τις υποδομές του. Σήμερα λειτουργούν τμήματα ανηλίκων και ενηλίκων με πάνω από 160 αθλητές.

Οι σύλλογοι είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και λόγο της γενικότερης οικονομικής κρίσης που επικρατεί στην χώρα δεν επιδοτούνται η χορηγούνται από κανένα κρατικό ή δημόσιο φορέα. Παρά τις υποσχέσεις τις τοπικής αυτοδιοίκησης ότι θα συνδράμει στα αυτονόητα τα Σωματεία βρέθηκαν να αντιμετωπίζουν πλήρη απαξίωση. Όπως καταλαβαίνετε οι Σύλλογοι στηρίζονται αποκλειστικά στην ιδιωτική πρωτοβουλία και βοήθεια των μελών τους που από το υστέρημά τους συνδράμουν όσο μπορούν.


Γνωρίζοντας την κοινωνική σας δράση, την πνευματική σας καλλιέργεια, την προσφορά σας στον τόπο και τις ευαισθησίες σας σε θέματα που αφορούν παιδιά θα θέλαμε να μας προτείνετε τρόπους ώστε να μπορέσουν να αποκτήσουν τα παιδιά μας, στους χώρους που είναι χαρακτηρισμένοι από την τοπική αυτοδιοίκηση ως χώροι μαζικού αθλητισμού, σύγχρονες εγκαταστάσεις που θα πληρούν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για την εξάπλωση της ευγενούς άμιλλας όπως μας την έχουν μεταφέρει οι πρόγονοί μας και είναι υποχρέωσή μας να κάνουμε κι εμείς το ίδιο για τις γενιές που έρχονται.



ΙΣΟΒΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΤΣΑΡΗΣ

           Κατσαρής: «Να έρθει άμεσα ο Σαββίδης»          Ο Λακκωματιώτης Θανάσης Κατσαρής εκλέχθηκε στην προεδρία του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για 5η συνεχόμενη φορά!!!!!!!!!. Η πρώτη  του θητεία ηταν τετραετής, απο το 1999 μέχρι το 2003. Απο τότε και μετά οι θητείες των διοικήσεων του ΑΣ ΠΑΟΚ εναι τριετής.
            Η δεύτερη θητεία του ήταν απο το 2003 μέχρι το 2006, η 3η  απο το το 2006 μέχρι το  2009, η 4η ήταν  απο το 2009 μέχρι το 2012 και η 5η  συνεχόμενη εκλογή του για την προεδρια του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ήταν την περασμένη Τρίτη, οπότε θα μείνει  στο τιμόνι του συλλόγου μέχρι το 2015!!!!!!!!!!!!!!