ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Εντονα νέα παράπονα του ΔΙΓΕΝΗ απο την διαιτησία κόντρα στο ΣΤΡΑΤΩΝΙ!! 50-50 και σεβασμό στην ιστορία του ζητά το Λάκκωμα!!!

 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για μαυρο


 ΤΑ "Μ.Κ." ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (4-0)
Εκνευρισμός επικρατεί στο στρατόπεδο του ΔΙΓΕΝΗ αναφορικά με την διαχείριση του σημερινού τους αγώνα κόντρα στο ΣΤΡΑΤΩΝΙ από τον διαιτητή Δημητριάδη και τους βοηθούς του!!!!!!!
Στους τρεις βαθμούς από την κορυφή μείωσε τη διαφορά το δεύτερο Στρατώνι, που πήρε την ευρεία νίκη. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, πάντως, το Λάκκωμα έχει πολλά και δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία. Στο 6΄ ο Παυλάτος με κεφαλιά έκανε το 1-0 κι αμέσως άρχισαν τα… παρατράγουδα: Στο 9΄ ο Κάνιος ανέτρεψε τον Κωνσταντινίδη, ο Διγενής φωνάζει για ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ πέναλτι!!!!! Στο 12΄ ο διαιτητής Δημητριάδης δεν έδωσε φάουλ σε καθαρή ανατροπή του Πασχαλίδη σε πλεονεκτική θέση στην γραμμή της μεγάλης περιοχής από… Τσακελίδη και Κάνιο!!!! Στο 19΄ σε διεκδίκηση Τσακλίδη με τον Μεμά να "παραμένει ορθιος", δόθηκε πέναλτι, μέσα σε νέες έντονες διαμαρτυρίες απο πλευράς Διγενή, ευστόχησε ο Τσουκάνης και 2-0. Οι γηπεδούχοι πλέον είχαν προβάδισμα δύο τερμάτων, στο 30΄ κεφαλιά του Παπαδόπουλου στο αριστερό δοκάρι, στο 35΄ ο Τσούρι από το ύψος της περιοχής αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα (3-0). Στο 60΄ ο Καρνόπουλος έφυγε από πλάγια απο ελεγχόμενη θέση οφσαιντ και πέτυχε το 4-0. Στο 72΄ δόθηκε νέο… δεύτερο αυστηρό πέναλτι για χέρι του Γεωργαντά, το εκτέλεσε ο Καρνόπουλος κι απέκρουσε ο Χρυσαϊδης. Σε 2 ακόμη περιπτώσεις ο Διγενής ζήτησε πέναλτι (Χρυσογονίδη, Σέρα) και αλλα φάουλ με τους Διαιτητές Δημητριάδη (Νάννου, Αναστασιάδη) να μην δίνουν τίποτα απολύτως εκτός απο κίτρινες κάρτες: εννιά (9) εις βάρος των φιλοξενούμενων και μία (1) στους γηπεδούχους!!!!! ΣΤΡΑΤΩΝΙ: Μαχαίρας, Κοντογιάννης (62΄ Αλβανός), Παπαδόπουλος, Τσακελίδης, Σταθώρης (46΄ Βουδούρης), Τσουκάνης (66΄ Καλογριάς), Κάνιος, Μεμά, Καρνόπουλος, Τσούρι, Παυλάτος (80΄ Τσεχτιάνι). ΛΑΚΚΩΜΑ: Χρυσαϊδης, Καράι (46΄ Μπεκτάς), Τζόβας, Γεωργαντάς, Τσακλίδης, Φοιτάς (62΄ Λάζος), Χρυσογονίδης, Κωνσταντινίδης (46΄ Αδαμίδης), Σέρα (71΄ Φουντούκης), Πασχαλίδης, Γιαννακόπουλος.