ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Με απίθανη ανατροπή τα πιτσιρίκια του ΔΙΓΕΝΗ Λακκώματος πέτυχαν δευτερη συνεχόμενη νίκη με (8-3) επι της ΔΟΞΑΣ Καλυβών που ενω στο 1ο ημίχρονο ειχαν εξι δοκάρια αλλά ......χάνανε με σκόρ (1-2)!!!!!




Τυχεροί ηταν ολοι οσοι παρακολούθησαν τον αγώνα της ομάδος Κ 10 του ΔΙΓΕΝΗ Λακκώματος με την ΔΟΞΑ Καλυβών που διεξήχθει στο γήπεδο " ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ" για το πρωτάθλημα Χαλκιδικής την Πέμπτη 2 Μαϊου!!!! Τα πιτσιρίκια του Μιχάλη Παπαγρηγορίου που ερχόντουσαν απο την νικη τους επι του ΗΡΑΚΛΗ Ν. Φώκαιας με (2-0) παίξανε εκπληκτικό ποδόσφαιρο με περίτεχνες ενέργειες και με μεγάλη ανατροπή κερδίσανε τους αντιπάλους τους της ΔΟΞΑΣ με σκόρ (8-3)!!!
Αυτό ομως που έγινε στο παιχνίδι αυτο θα πρέπει να γραφτεί στο βιβλίο ΓΚΙΝΕΣ!!!! Στο πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με (0-2), στην συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου το ΛΑΚΚΩΜΑ ειχε 6 δοκάρια!!!! μεχρι την λήξη του πρωτου μέρος και πέτυχε και ενα γκολ, ενω 1 δοκάρι ειχαν και οι ΚΑΛΥΒΕΣ!!! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ (1-2) με τους γηπεδούχους να χάνουν αλλα να "σπάζουν" τα δοκάρια (6).!!!! Στην αρχή της επανάληψης πέτυχε και αλλο τέρμα η ΔΟΞΑ κάνοντας το σκόρ (1-3)!!! Με διαρκή πίεση ομως τα ταλεντάκια του ΔΙΓΕΝΗ φέρανε την μεγάλη ανατροπή πετυχαίνονατας αλλα 7 πανέμορφα γκολ με ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ (8-3) υπέρ του ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ!!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ!!

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (Κ-10) ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:

6η Αγωνιστική: ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΪΟΥ ωρα 11:00: ΔΙΓΕΝΗΣ - ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ

7η Αγωνιστική: ΤΕΤΑΡΤΗ  15 ΜΑΪΟΥ  ωρα 17:00: ΕΡΜΗΣ ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ

8η Αγωνιστική:ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΪΟΥ ωρα 11:00:  Δ0ΞΑ ΚΑΛΥΒΩΝ -ΔΙΓΕΝΗΣ 

 9η Αγωνιστική: ΤΕΤΑΡΤΗ  22 ΜΑΪΟΥ  ωρα 17:00:  ΔΙΓΕΝΗΣ - ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

10η Αγωνιστική: ΤΕΤΑΡΤΗ  15 ΜΑΪΟΥ  ωρα 17:00: ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ