ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!!!!


  Προτάθηκε ο Ευθυμιάδης
Ο πρώτος σκόρερ του Οδυσσέα Κορδελιού και ένας από τους καλύτερους φέτος παίκτες στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής έχει προταθεί τις τελευταίες μέρες στον ΑΡΗ.
Πρόκειται για τον 22χρονο Γρηγόρη Ευθυμιάδη που σε 18 παιχνίδια πρωταθλήματος, σημείωσε εννέα γκολ ενώ σκόραρε και ένα γκολ στο κύπελλο με την ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ οπου την απέκλεισε. Ο νεαρός  Λακκωματιώτης επιθετικός  παίζει με την ίδια ευχέρεια επιτελικός μέσος, δεξί αλλά και αριστερό εξτρέμ και προέρχεται από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ και ήταν αρχηγός της Κ20.

Ήταν από τα αγαπημένα παιδιά του Φερνάντο Σάντος που του έδωσε και την μοναδική του συμμετοχή στη Σούπερ Λιγκ, τον Μάιο του 2010 στο τελευταίο παιχνίδι των πλει-οφ και μάλιστα με τον ΑΡΗ στο Βικελίδης (είχε μπει αλλαγή στο τελευταίο 5λεπτο) ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Αναγέννηση Γιαννιτσών, Μακεδονικό και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Φέτος ήταν μακράν η καλύτερή του χρονιά. «Υπέγραψε» 13 από τους 20 βαθμούς που κατέκτησε η ομάδα του Αλέξη Αλεξίου με τα γκολ του και «έγραψε» το 1/3 των γκολ της περίπου (10 σε σύνολο 35). Ο Ευθυμιάδης ενδιαφέρει αρκετές ομάδες εξαιτίας της καλής σεζόν που έκανε μεταξύ των οποίων και την ΑΕΚ.