ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

Την "σημαία" και αρχηγό της ΔΟΞΑΣ Ορμύλιας Ηλία Θαλασσά απέκτησε και ανακοινώνει ο ΔΙΓΕΝΗΣ Λακκώματος.

Τον ΗΛΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ παρουσιάζει ο Γενικός Αρχηγός του ΔΙΓΕΝΗ  ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ:  "Το Δ.Σ. του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου μεσοεπιθετικού Ηλία Θαλασσά απο την ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ!!!
Τον καλωσορίζουμε  στην οικογένεια του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία»."

Νέα εποχή στα τμήματα των ακαδημιών του Διγενή Λακκώματος!!! Ο Χρήστος Νάϊντος θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής - προπονητής των υποδομών της ιστορικής ομάδας της Χαλκιδικής!!!



Τον νέο προπονητή των ακαδημιών του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟ ΝΑΪΝΤΟ καλωσορίζουν οι υπευθυνοι των  τμημάτων υποδομών του συλλόγου ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ και ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΚΙΡΗ

Ο Xρήστος Ναϊντος νέος τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του ΔΙΓΕΝΗ Λακκώματος. H διοίκηση του Διγενη  ανακοίνωσε την πρόσληψη του 39χρονου προπονητή Χρήστου Νάϊντου στο πόστο του τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών.
Η ανακοίνωση του συλλόγου:
"Η Διοίκηση του «ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χρήστο Νάϊντο. Ο 39χρονος προπονητής θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του συλλόγου ενώ παράλληλα θα έχει και τον ρόλο του τεχνικού συμβούλου της ανδρικής ομάδας.
Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι η αναβάθμιση του πλαισίου λειτουργίας των ακαδημιών μας ώστε σε συνδυασμό με το οικογενειακό κλίμα και τα αθλητικά ιδεώδη που χαρακτηρίζουν τον Διγενή, να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε μέσα σε σύγχρονα ποδοσφαιρικά πρότυπα.
Ο  Χρήστος Νάϊντος είναι νέος και φιλόδοξος προπονητής με πολύ όρεξη για να προσφέρει, ειναι απόφοιτος Γυμναστικής ακαδημίας και κάτοχος διπλώματος UEFA Β, ενω την περσινή χρονιά ηταν ο προπονητης της Κ 19 του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ  με μεγάλη επιτυχια!!! Σαν ποδοσφαιριστής εχεις αμέτρητες συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες κυρίως με τον ΑΡΗ τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ και τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ οπου αποτελεί το εχέγγυο για την επιτυχία της συνεργασίας μας.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο ιδιαίτερα σημαντικό και δύσκολο έργο του"