ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Ο ΔΙΓΕΝΗΣ Λακκώματος ανακοίνωσε ότι ο Διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του ΗΡΑΚΛΗ Σωτήρης Κωνσταντίνιδης συμφώνησε και ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΔΙΓΕΝΗ και θα φορά για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2018-19 την φανέλα της ιστορικής ομάδας της Χαλκιδικής!!!

Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.

Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.

Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.

Ο Λακκωματιώτης Θανάσης Κατσαρής και πάλι πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ αφού σάρωσε στις εκλογές!!!!

Ο ΛΑΚΚΩΜΑΤΙΩΤΗΣ "ΙΣΟΒΙΟΣ" ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΠΑΟΚ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΑΡΗΣ

Η διαδικασία των εκλογών στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (23/5) με τον Λακκωματιώτη Θανάση Κατσαρή να «παίζει χωρίς αντίπαλο» και να εκλέγεται πρόεδρος.


Το ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Θανάση Κατσαρή ήταν το μοναδικό που «κατέβηκε» στις  εκλογές, με τον «ισόβιο» πρόεδρο του ΠΑΟΚ (είναι στον προεδρικό θώκο από το 1998) να λαμβάνει 329 ψήφους από τα 349 μέλη του Ερασιτέχνη, που προσήλθαν στη διαδικασία της ψηφοφορίας.
Οι πρώτοι δεκαπέντε σε ψήφους, που θα απαρτίσουν το νέο Δ.Σ., ήταν οι:
1. Κατσαρής 329
2. Καπετανάκης 245
3. Παπαδόπουλος 160
4. Ησαϊάδης 129
5. Μπεκιάρης 99
6. Ελευθεριάδης 90
7. Μελισσόπουλος 80
8. Στέφος 76
9. Χατζηγεωργίου 75
10. Πατρίδας 72
11. Πετρίδης 70
12. Νικηφόρου 68
13. Γαλατσόπουλος 50
14. Μάλλιος 47
15. Παυλίδης 38

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Λακκωματιώτης ΙΣΟΒΙΟΣ Πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Αθανάσιος Κατσαρής, δήλωσε:
«Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία τόσο η Γενική Συνέλευση όσο και οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου. Ευχαριστώ, τα μέλη του ΠΑΟΚ, που προσήλθαν να ψηφίσουν, τιμώντας έτσι πρώτα απ’ όλους τον ίδιο τον ΠΑΟΚ και μετά όλους τους υποψηφίους. Το στοίχημα που έχει μπροστά της η Διοίκηση είναι ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει την περήφανη ιστορία του, μεγαλώνοντας κάθε μέρα και παραπάνω, αλλά πάνω απ’ όλα να συνεχίσει να διαπαιδαγωγεί τα νέα παιδιά με τα ιδανικά και τις αξίες, που έκαναν τον Σύλλογό μας τόσο ξεχωριστό.
Εύχομαι σε όλους τους συνεργάτες μου καλή επιτυχία!
»
.