ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Προηγήθηκε ο ΔΙΓΕΝΗΣ Λακκώματος που έπαιζε με ελλείψεις στα Βραστά με γκόλ του Τσακλίδη, του ακυρώθηκε κανονικό γκόλ του Πασχαλίδη και εκανε "δώρο" 3 γκόλ στους αντιπάλους!!!! Λύθηκε η συνεργασία του προπονητή Αντώνη Κασάπη με τον ΔΙΓΕΝΗ!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, γρασίδι και υπαίθριες δραστηριότητες
EΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (3-1)

Την ανοδική πορεία της συνέχισε η ΕΛΠΙΣ Βραστάμων, κάμπτοντας την αντίσταση του Λακκώματος, με σούπερ πρωταγωνιστές τον Γρηγόρη Καραβασίλη και τον τερματοφύλακα του ΔΙΓΕΝΗ Σωτήρη Σωτηριάδη!!!!. Άλλη μια κρίσιμη νίκη σημείωσε η Ελπίς του Τέλη Φλέσσα, βελτιώνοντας σημαντικά τη βαθμολογική της θέση. «Σημειωτόν» από την άλλη για τον Διγενή, που πλέον είναι και σε αναζήτηση προπονητή. Οπωσδήποτε καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι απουσίες των Τζόβα, Κωνσταντινίδη, Αδαμίδη, Χρυσογονίδη και η μη συμμετοχή του βασικού γκολκήπερ Φίλιππου Σιδέρη για το Λάκκωμα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 6΄ ακυρώθηκε κανονικότατο γκολ του Χρήστου Πασχαλίδη, μέσα σε θύελλα διαμαρτυριών προς την α΄ βοηθό Μαυροπούλου. Στο 8΄ κόρνερ του Γεωργαντά και με ωραίο δυνατό πλασέ ο Στέφανος Τσακλίδης πέτυχε το 0-1. Από κει και πέρα, το σκηνικό άλλαξε και μεγάλος πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ο Γρηγόρης Καραβασίλης, που σημείωσε χατ-τρικ, στο 20΄ με μακρινό σουτ (δεν συγκράτησε την μπάλα ο τερματοφύλακας), στο 52΄ επίσης με μακρινό σουτ (νέα λανθασμένη εκτίμηση του τερματοφύλακα) και στο 68΄ (με κοντινό πλασέ, έπειτα από ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα). Στο 25΄ ο Νέστωρ είχε οριζόντιο δοκάρι. Διαιτητής: Κόκκινος (Μαυροπούλου, Νάνου). Στο 85΄ αποβλήθηκε με 2η κ.κ. αρχικά ο Μπεκτάς κι έπειτα ο Νέστωρ, στο φύλλο αγώνα αναφέρεται και ο Θυμιανής, για εξύβριση προς την επόπτρια Μαυροπούλου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο αρχηγός των φιλοξενούμενων, Κούλης Σιδηρόπουλος, υπέγραψε με επιφύλαξη το Φ.Α. ΒΡΑΣΤΑ: Β. Καραβασίλης, Λιόλιος, Μπουμπούρης (93΄ Σουσούρας), Τραμουντάνης (88΄ Αγγελής), Πανταζίδης, Βασιλάκης, Κακούρος (80΄ Φλέσσας), Γκρίλης, Νέστωρ, Κυριαφίνης, Γρ. Καραβασίλης. ΛΑΚΚΩΜΑ: Σωτηριάδης, Μπεκτάς, Σιδηρόπουλος, Θυμιανής, Τσακλίδης, Λάζος, Γιαννακόπουλος, Γεωργαντάς (51΄ Φουντούκης), Πασχαλίδης, Φοιτάς (79΄ Τσομάκος), Κιουλτζής (57΄ Σέρα).
ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΣΑΠΗΣ: Σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του Διγενή που έγινε μετά τον αγώνα, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Αντώνη Κασάπη. Με ανακοίνωσή της η διοίκηση τον ευχαριστεί για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί ο διάδοχός του.