ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Γ’ Εθνική: Συνεχίζει τη δράση της η συντονιστική για την αναστολή της αναδιάρθρωσης!!!!Δεν εγκαταλείπει ην προσπάθειά της η Συντονιστική Επιτροπή των ομάδων της Γ’ Εθνικής για την αναστολή της αναδιάρθρωσης και καλεί τις ομάδες να μην απογοητεύονται.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καλούμε τα 36 σωματεία που στηρίζουν την κίνηση μας να μην απογοητεύονται και να μην χάνουν τις ελπίδες τους. Η εβδομάδα που ξεκινά είναι αρκετά σημαντική, αφού θα επιχειρήσουμε με νέες μορφές αγώνα να πετύχουμε την δικαίωση μας, γι αυτό θα χρειαστεί πλέον η δυναμική και ουσιαστική παρουσία τους! Καλούμε τις διοικήσεις των ομάδων να έρθουν σε επαφή με την Συντονιστική για να οργανώσουμε τις επόμενες κινήσεις μας και να καταστήσουμε με αποφασιστικό τρόπο σαφές, ότι έχουμε δίκιο σε όσα ζητάμε και προσβλέπουμε στο καλό του ποδοσφαίρου και των τοπικών κοινωνιών».
Στο μεταξύ, οι άνθρωποι της Συντονιστικής Επιτροπής βρίσκονται στην αναμονή για το νέο ραντεβού που έχουν ζητήσει από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ανδριανό προκειμένου να ζητήσουν ξεκάθαρα την θέση του για το θέμα.«