ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Oι πρώτες δηλώσεις του νέου προπονητή του Διγενή Λακκώματος Nίκου Πασιαλή στην "Μetrosport".Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος προπονητής του Διγενή Λακκώματος Νίκος Πασιαλής επισήμανε: «Στόχος μας είναι να αναδιοργανώσουμε την ομάδα, να δημιουργήσουμε καλό και ισχυρό σύνολο, δίνοντας παράλληλα βαρύτητα και στα τμήματα ακαδημιών, ώστε να αναδείξουμε στο μέλλον ποδοσφαιριστές. Το Λάκκωμα έχει παράδοση στον τομέα της ανάδειξης παικτών, δεν είναι μόνο ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Στέφανος Αθανασιάδης, αλλά κι άλλοι, θέλουμε λοιπόν να επιλέξουμε ό,τι καλύτερο υπάρχει και μέσα από τη δουλειά, να βοηθήσουμε τα παιδιά να μάθουν το ποδόσφαιρο σωστά, από μικρή ηλικία. Όσον αφορά τη μεγάλη ομάδα, θέλουμε να παρουσιαστούμε καλοί και ανταγωνιστικοί, φθάνοντας όσο πιο ψηλά γίνεται. Το Λάκκωμα οργανωτικά βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, με δύο γήπεδα, θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον κορμό των παικτών από πέρσι, αλλά δε θα βιαστούμε για τις μεταγραφικές επιλογές μας, τις οποίες θα εξετάσουμε λεπτομερώς».
 Πασιαλής: «Ντροπιαστική βραδιά για τον Αρη»
Ο Νίκος Πασιαλής είναι 54 ετών και καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ (1979), ΑΡΗ (1980-85), ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (1985-90), ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ (1990-92), ΑΤΣΑΛΕΝΙΟ (1993), ΑΛΜΩΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (1994). Ως προπονητής εργάστηκε στα τμήματα υποδομής του ΑΡΗ απο το 1995 εως το 2000. Απο το καλοκαίρι του 2000 και για 2 1/2 χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ οπου με μία μόνο ήττα τον ανεβάζει κατηγορία βγάζοντας πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος τον ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ με 29 γκόλ!!!!


Απο το 2003 εως το 2014 για 11 χρόνια ειναι ο προπονητής της Κ-20 του ΑΡΗ οπου κατακτά και το πρωτάθλημα Ελλάδος!!!! Εχει διατελέσει ενδιάμεσα 3 φορές ΠΡΩΤΟΣ προπονητής του ΑΡΗ στην Super League με μεγάλη επιτυχία!!!! Εκτός του Αβραάμ Παπαδόπουλου εχει βγάλει αρκετούς ποδοσφαιριστές  που αγωνίζονται στην ΕΥΡΩΠΗ, στις ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ και σε αρκετούς συλόγους ομάδες Α΄ και Β΄ Εθνικής (Γιαννιώτας, Διούδης, Κατίδης, Μπουγαϊδης, Παπάζογλου, Στρατηλάτης κ.α.).
         Ηδη ο νέος τεχνικός του ΔΙΓΕΝΗ  ξεκινά απο σήμερα το χτίσιμο της ιστορικής ομάδας του Λακκώματος πάνω σε επαγγελματικά πλαίσια με στόχο και όραμα η ομάδα του να γίνει το επίκεντρο της Χαλκιδικής και να αναδειχθουν ποδοσφαιριστες που θα κάνουν καρίερα σε μεγάλες κατηγορίες!!! Αλωστε αυτο το εγγυάτε το όνομα και η ιστορία του  ΔΙΓΕΝΗ αλλα και ο νέος προπονητής του Νίκος Πασιαλής με το μέχρι στιγμής πλούσιο έργο του,  την μεθοδικότητα και εργατικότητα καθώς  και η ανάδειξη ταλέντων.