ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 κρίνεται το μέλλον του ΔΙΓΕΝΗ μας. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!!!!ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ.

      Επειτα απο δύο (2) άκαρπες τακτικές γενικές συνελεύσεις, λόγω μη συμμετοχής του προβλεπόμενου απο το καταστατικό του συλλόγου εγγεγραμένων μελών, η απερχόμενη διοίκηση απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε ολους τους Λακκωματιώτες και Λακκωματιώτισες να παραυρεθούν την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 και ώρα 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο Λακκώματος για να συζητήσουμε για το μέλλον του Διγενή μας.
      Η κατάσταση που έχει προκύψει είναι ακρως σοβαρή αφου εάν δεν βρεθεί λύση, το επόμενο βήμα ειναι η αναστολή λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος και των ακαδημιών του συλλόγου και η κατάθεση της σφραγίδας στο Πρωτοδικείο.
       Η ιστορία του ΔΙΓΕΝΗ μας που ίδρυσαν οι παπούδες και οι πατέρες μας  δεν πρέπει να λήξει με αυτό τον οδυνηρό τρόπο. Ολοι οι Λακκωματιώτες πρέπει να σηκώσουμε το βάρος της σωτηρίας του, ανάλογα με τις δυνατοτητές μας.
       Για αυτο το λόγο σας καλούμε σε ανοιχτή συγκέντρωση όπου θέλουμε να ακουστούν οσο το δυνατόν περισσότερες προτάσεις, απόψεις, σκέψεις ακόμα και να εκφραστούν παράπονα για τυχόν παραλείψεις μας.
        Ξεκαθαρίζουμε οτι θα ακουστούν όλες οι αποψεις  και οχι μονο όσων είναι μέλη του ΔΙΓΕΝΗ και οικονομικά τακτοποιημένοι.
        Πιστεύουμε οτι όσο μεγαλύτερη θα είναι η προσελευση, θα δοθεί η  δυνατότητα να ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ για τον σχηματισμό ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ, αφου το νεο αναθεωρημένο καταστατικό του συλλόγου προβλέπει 5μελή διοίκηση.
        Αλωστε όπως έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι "Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ".
        
  ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΜΑΣ..... ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!!

                                    Για το Δ.Σ. του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ
                                -Ο-                                                                                   -Η-


          Πρόεδρος
 Γενική Γραμματέας       ΡΟΥΖΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
  ΜΠΛΙΑΜΠΤΗ ΣΟΥΖΑΝΑ