ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Υποσχέσεις για το μέλλον αφησαν οι "πιτσιρικάδες" (μ.ο. ηλικίας 16 χρόν.) του ΔΙΓΕΝΗ Λακκώματος στον αγώνα του Πευκοχωρίου με τον ΑΙΓΕΑ αν και ηττήθηκαν με σκορ (3-2)!! Ντεπούτο με σπουδαία απόδοση για τον Παναγιώτη Γαβρικούδη και Νίκο Τσακίρη!!!!!

 


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση


 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση


ΑΙΓΕΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ 
ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (3-2)
Με μέσο όρο τα 16 χρόνια και 11 μόλις παίκτες στην αποστολή ο Διγενής Λακκώματος (εκ των οποίων οι εννιά από το Λάκκωμα και δυο απο την γειτονική Καλλικράτεια), ηττήθηκε (3-2) στον Αιγέα αλλά άφησε πάρα πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Ακόμη δυο ποδοσφαιριστές που κάνανε ντεμπούτο την φετινή ποδοσφαρική χρονιά για τους φιλοξενούμενους, πρόκειται για τον Παναγιώτη Γαβρικούδη (μια μέρα μόλις συμπλήρωσε τα 14 χρόνια) και τον Νίκο Τσακίρη, μετά τους Τσαμασλίδη Παναγιώτη, Παπαδόπουλο Αλέξανδρο, Κλάϊντι Σότα, Ευθυμιάδη Γιάννη, Κοντό Απόστολο και Πεκρίδη Γιάννη  που ντεπουτάρισαν στους προηγούμενους αγώνες συμπληρώσανε οκταδα!!!!!. Στο 3΄ κεφαλιά του Γκέκα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 6΄ ο Τάσος Κανέλης το (1-0). Στο 27΄ μαρκάρισμα του Κουρατζίνου στον Συρμά και πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα, ευστόχησε ο Πάνος Μανωλής. Στο 56΄ ο Ντάνιελ Ντεντιάκοφ το (3-0). Απο εκεί και πέρα οι πιτσιρικάδες του Διγενή κλείσανε μεσα στην εστία τους τους γηπεδούχους, πίεσαν παιζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο με περίτεχνες ενέργειες και πάθος πετυχαίνοντας δυο πανέμορφα γκόλ με τον 16χρονο Παναγιώτη Τσαμασλιδη στο 62΄ με εκτέλεση φαουλ (3-1) και στο 85΄ (3-2) μετά απο ασιστ του Νίκου Φοιτά!! στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση ειχαν ευκαιρίες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα!!!! 

Διαιτητής: Κουρίδης (Κωνσταντίνου, Σιώνη).

 ΑΙΓΕΑΣ (Χρήστος Ακλίδης): Αμπασβίλι, Λεμονής, Σκούρα, Μανωλής, Βούλγαρης, Μπίμπα, Σταματίου (46΄ Μαραγκός), Γκέκας, Κανέλης, Συρμάς, Νεντιάκοφ (77΄ Τζούρος). 

ΛΑΚΚΩΜΑ (Λεωνίδας Κασάπης): Χατζόπουλος, Μηκές, Σιδηρόπουλος, Κουρατζίνος, Τσακίρης, Ευθυμιάδης, Γαβρικούδης, Κοντός, Τσαμασλίδης, Φοιτάς, Κεμεντζετζίδης.

* Μετά τον αγώνα η Διοίκηση του ΔΙΓΕΝΗ Λακκώματος εκφράζοντας την χαρά της για την σπουδαία απόδοση των νεαρών ποδοσφαιριστών της δεξιώθηκε την αποστολή!!!