ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ:Φωτορεπορτάζ απο το ντέρμπι της Χαλκιδικής Π.Ο. Μουδανιών - Διγενής Λακκώματος (0-1)












"Αλωσε" την εδρα των Μουδανιών στο τοπικό ντέρμπι της Χαλκιδικής ο Διγενής Λακκώματος...προχωρεί ακάθεκτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο!!!!


O ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΙΤΛΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ........ ΚΑΙ Ο .......


..........Ο ΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΓΚΟΛ!!!!
 Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ  (0-1)

Ο Διγενής Λακκώματος ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Χαλκιδικής, καθώς επικράτησε με 1-0 στα Μουδανιά επί του ΠΟΜ μπροστά σε 600 φιλάθλους . Το συγκρότημα του Κοσμίν Μπαρκαουάν πέρασε νικηφόρα με γκολ του Μιχάλη στο 74’, σε ένα παιχνίδι που πάντως δεν είχε και πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και παρέμεινε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα σε απόσταση αναπνοής απο την κορυφή. Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 10ο λεπτό, όταν ο Βιτλής εκτέλεσε φάουλ και μπλόκαρε ο Ζιρίνογλου. Οι φιλοξενούμενοι επέμειναν και στο 17’ έχασαν διπλή ευκαιρία τον Μιχάλη (το δυνατό σούτ απέκρουσε ο Ζιρίνογλου με τα πόδια και στην συνέχεια νέος κεραυνός του Δραγανίδη  εδιωξε ο Ντινιώτης), ενώ στο 29’ ο γκολκίπερ των Μουδανιών μπλόκαρε από σουτ του Παπαποστόλου. Στο 40’ όμως ήταν οι γηπεδούχοι που πλησίασαν στο γκολ, καθώς ο Παναγιωτόπουλος έβγαλε στον Αλμανίδη σε θέση βολής, αλλά απέκρουσε ο Παπαβασιλείου. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι έγινε ακόμη πιο «σφιχτό» και ο Διγενής κατάφερε να φύγει νικητής με το γκολ που πέτυχε ο Μιχάλης στο 74’ μετά από ωραία ενέργεια του Βιτλή , που πέρασε δύο αντιπάλους και εστρωσε στον σκόρερ που εστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζιρίνογλου. 
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Αρκετά καλή η διαιτησία του Τσαλουχίδη απο το Κιλκίς  
      ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:                                               Π.Ο. Μουδανίων (Κώστας Ζαμπέτογλου): Ζιρίνογλου, Αλμανίδης, Ζαμπούρης, Καράγαλης, Ντινιώτης, Κάρτας, Μισιρλή Γκιοκάν (78’ Κώστας), Αποστόλου, Γεροθανάσης, Μισιρλή Οκάν (34’ Παναγιωτόπουλος), Ταρασίδης (78’ Στόικος). Διγενής Λακκώματος (Κοσμίν Μπαρκαουάν): Παπαβασιλείου, Λαμπερνάκης, Σπανός, Τουλκερίδης, Ζαραγιώτης, Γεωργιάδης (77’ Μανώλη), Βιτλής (83’ Μαραμπαΐδης), Δραγανίδης, Στασινόπουλος (63’ Μποντής), Μιχάλης, Παπαποστόλου.