ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Θετικές οι εντυπώσεις από τον ΔΙΓΕΝΗ Λακκώματος, στα Μουδανιά στο ντεμπούτο του Γιώργου Παπαδόπουλου παρά την ήττα απο τον δεύτερο της βαθμολογίας Π.Ο.Μ.!!! Σημαντικές οι απουσίες για τον ΔΙΓΕΝΗ!!!!


 


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, γρασίδι και υπαίθριες δραστηριότητες


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, γρασίδι, στάδιο και υπαίθριες δραστηριότητες


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, γρασίδι και υπαίθριες δραστηριότητες


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση


Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (2-0) (φωτο: Φένια Χρηστίδου)

 Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας σκαρφάλωσε ο Π.Ο. Μουδανιών, που βρήκε τις λύσεις στο σκοράρισμα και λύγισε τον Διγενή Λακκώματος. Σημαντικές απουσίες είχαν οι αντίπαλοι, Αρζουμανίδης, Χρηστάρας, Σάλλα για τους γηπεδούχους, Κωνσταντινίδης, Μπεκτάς, Γεωργαντάς, Θυμιάνης για τους φιλοξενούμενους. Είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων τα Μουδανιά του Τριαντάφυλλου Μαχαιρίδη, θετικές οι εντυπώσεις από τον Διγενή, στο ντεμπούτο του Γιώργου Παπαδόπουλου. Στο 1΄ ο Καραπαύλος από ελεγχόμενη θέση πλάσαρε άουτ, στο 8΄ ο Σιδέρης απέκρουσε με διπλή προσπάθεια το φάουλ του Σαϊτιώτη. Στο 23΄ ο Θεόφιλος Καραπαύλος εκμεταλλεύθηκε διαδοχικά λάθη της άμυνας, έδωσε στον Θανάση Παναγιωτόπουλο, που πέτυχε το 1-0. Στο 29΄ ο Σέρα από καλή θέση πλάσαρε κι απέκρουσε ο Ταμπός, στο 35΄ φάουλ του Κιουλτζή απέκρουσε δύσκολα ο Ταμπός. Στο 44΄ φάουλ του Σέρα απέκρουσε ξανά ο Ταμπός, στο 55΄ ο Σαϊτιώτης από καλή θέση, αστόχησε. Στο 55΄ νέα λάθη της άμυνας και ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος με ισχυρό σουτ έκανε το 2-0. Στο 76΄ φάουλ του Κιουλτζή πέρασε λίγο άουτ. Στα επόμενα λεπτά πίεσε το Λάκκωμα για κάποιο γκόλ αλλα δεν τα κατάφερε!! Αρκετά καλή η διαιτησία του Στέφανου Δημητριάδη (Κώστογλου - Τσιρωνά)
ΜΟΥΔΑΝΙΑ: (Τριαντάφυλλος Μαχαιρίδης)Ταμπός, Αθανασιάδης, Γαλαζούδης, Λουιζίδης, Σέχου, Κανάνι, Καραπαύλος, Πιπινίκας (46΄ Ντόι), Σαϊτιώτης (68΄ Μέρκο), Παναγιωτόπουλος, Φιλιππίδης.
ΛΑΚΚΩΜΑ: (Γιώργος Παπαδόπουλος)Σιδέρης, Τσίκο (57΄ Καράϊ), Τζόβας, Τσακλίδης, Κιουλτζής, Αδαμίδης (91΄ Λάζος), Χρυσογονίδης, Φοιτάς (70΄ Παπακωνσταντίνου), Σέρα, Πασχαλίδης (76΄ Φουντούκης), Γιαννακόπουλος