ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

1-0 ηττήθηκε ο στην ΑΡΝΑΙΑ ο ΔΙΓΕΝΗΣ Λακκώματος που θα μπορούσε ομως να "δραπετευσει" τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας

 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για διγενης λακκωματος
 AΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (1-0)
 Νίκη-οξυγόνο πήρε ο Απόλλων Αρναίας, σε κρισιμότατο ματς με αντίπαλο τον Διγενή Λάκκωματος και ελπίζει για παραμονή. Οι γηπεδούχοι ειχαν την ελαφριά υπεροχη ενω οι φιλοξενούμενοι θα μπορουσαν να "δραπετευαν" τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας και πλέον τώρα χρειάζονται νίκες στα 4 επόμενα παιχνίδια που ειναι ολα εντός εδρας (με Κρήνη, Χανιώτη, Βραστά και Μουδανία)!
Ένα γκολ έκρινε την τύχη του αμφίρροπου αγώνα, που κράτησε την αγωνία ως το τέλος. Στο 31΄ πλασέ του Τσίκο απέκρουσε σωτήρια στη γραμμή ο Σταματίου ενω ο γκολκήπερ Σαραφιανός ηταν εξουδετερωμένος. Στην συνέχεια της φάσης, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Αβαλιάν και ενω οι παίκτες του Διγενή διαμαρτύρονται, αντεπίθεση της Αρναίας δυνατό σουτ του Μπουλγκουρίδη απέκρουσε ο Πουλίτσης και στην επαναφορά ο Νάσης το 1-0. Στο 53΄ ο Τηλέμαχος Παπαδόπουλος μόνος πλάσαρε άουτ, στο 56΄ ο Πουλίτσης απέκρουσε εκπληκτικά στο «Γ» σουτ-«κεραυνό» του Μπουλγκουρίδη. Σημαντικές απουσίες οι αντίπαλοι (Πάλλα, Γράδος οι γηπεδούχοι, Πασχαλίδης, Χρυσογονίδης, Γιαννακόπουλος, Κιουλτζής οι φιλοξενούμενοι). Διαιτησία: Ο Αλ. Τσακαλίδης ηταν αρκετά καλός αλλα θα μπορούσε κάλλιστα να υποδείξει το πέναλτι στο κοντρόλ με το χέρι του Αβαλιάν στο 31΄. Χωρίς πρόβλημα οι βοηθοί (Γούτας, Μαλανδρής). ΑΡΝΑΙΑ: (Στέλιος Τζιότζιος) Σαραφιανός, Χατζίκος, Αβαλιάν, Παπαγεωργίου, Σταματίου, Παπαδόπουλος, Μπουλγκουρίδης (85΄ Τζιότζιος), Λιώπας (94΄ Τσιούκας), Βαλμάρσκι (79΄ Πετάλι), Καρσλίδης, Νάσης. ΛΑΚΚΩΜΑ: (Γιώργος Παπαδόπουλος) Πουλίτσης, Τζόβας, Σιδηρόπουλος (49΄ Ευθυμιάδης), Τσακλίδης, Γεωργαντάς, Αδαμίδης (73΄ Ανατολίτης), Τσίκο, Π. Κωνσταντινίδης, Σ. Κωνσταντινίδης, Σέρα, Αρμενάκης.