ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

ΕΚΛΟΓΕΣ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!! Τρία αδελφια και πρώην ποδοσφαιριστές του ΔΙΓΕΝΗ Λακκώματος θα ειναι αντίπαλοι σε τρια διαφορετικά ψηφοδέλτια του Δήμου Ν. ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΟΣ!!! Ο Γιώργος Τσαμασλίδης με τον Μ. ΚΑΡΑ, ο Τιμόθεος Τσαμασλίδης με τον Δ. ΤΣΟΥΦΗ και ο Χρήστος Τσαμασλίδης με την Θ. ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ!!!!! Ολα τα ονόματα απο το ΛΑΚΚΩΜΑ που είναι υποψήφιοι στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές και ζητούν την ψήφο σας!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για εκλογεσ


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ:
1. Τσουρουπίδης Ιωάννης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΡΑ:
1  Κουτσόγλου Αρσένης
2. Λιόλιου Ευαγγελία
3. Ορτουλίδης Παναγιώτης 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΟΥΦΗ:
1. Λαζαρίδου Τατιάνα
2. Ρούζιος Πέτρος
3. Σαρβανίδης Λεωνίδας
4. Χατζηαναγνώστου Αθανάσιος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ -ΚΟΥΓΙΩΝΗ:
1. Ζαρκώφ Ελένη
2. Τσαμασλίδης Χρήστος 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΡΑ:
1 . Δαγκλή Μερτζάνη
2.  Καραγιαννίδης Αθανάσιος
3.  Μετεντζίδης Κωνσταντίνος
4.  Στεφανίδου Μαρία
5.  Τζίλιας Στέργιος
6.  Τσακίρης Γεώργιος
7.  Τσαμασλίδης Γεώργιος
8.  Τσάπουρνα Μαρία

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΟΥΦΗ:
1.  Γαβρικούδης Σταύρος
2.  Λιόλιος Νικόλαος
3.  Μπακάλη Ιωάννα
4.  Πολυχρονίδης Κυριάκος
5.  Σιδηροπούλου Μαρία
6.  Τσακίρη Δήμητρα
7.  Τσαμασλίδης Τιμόθεος
8.  Χατζηαναγνώστου Αντώνιος
 

Θλίψη στον ΔΙΓΕΝΗ και στο ΛΑΚΚΩΜΑ για τον θάνατο του πρώην προέδρου της ομάδας και της κοινότητας ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΡΑΝΙΑ που το 1978 ανέβασε τον Διγενή αήττητο για πρώτη φορά σε Εθνική κατηγορία!!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΝΘΟΣ

 ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ
Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος του ΔΙΓΕΝΗ και μετέπειτα πρόεδρος της κοινότητας ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΤΡΑΝΙΑΣ . H κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 15 Μαϊου. Το Δ.Σ. του ΔΙΓΕΝΗ  σε ανακοίνωσή του αναφέρει: "Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδος εκφράζει στην οικογενειά του τη βαθύτατη λύπη της για τον θάνατο του  πρώην Προέδρου της ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΡΑΝΙΑ
Ο ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΤΡΑΝΙΑΣ διετέλεσε Πρόεδρος του ΔΙΓΕΝΗ οπου μεσα σε 3 χρόνια ανέβασε την ομάδα μας 3 κατηγορίες και αγωνίστηκε για πρώτη φορά (1978-79)σε ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Εθνική Ερασιτεχνική/ Γ΄ Εθνική)  και συνεχως βρισκόταν κοντα στην ομάδα ενω διετέλεσε και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ αλλα και πρόεδρος της κοινότητας Λακκώματος.
Ο ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΤΡΑΝΙΑΣ μπορεί να έφυγε ξαφνικά από κοντά μας, θα ζει όμως για πάντα στις καρδίες μας έχοντας την Αγάπη και τον Σεβασμό Όλων μας!!!!
Εκφράζουμε τα θερμά μας Συλλυπητήρια προς την Οικογένειά του.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 15 Μαϊου στις 11:00 στον Ιερό Ναό ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ στο ΝΕΟ ΡΥΣΙΟ
Καλό σου ταξίδι Πολυαγαπημένε  Πρόεδρε Χρόνη ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει."

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΑΗΤΤΗΤΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΡΑΝΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ  ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Η ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ:
 Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 1977-78 ΠΟΥ ΑΗΤΤΗΤΗ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ α. Ποδοσφαιριστές: 1. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Στεφάνου 2. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Στεφάνου 3. ΓΚΛΑΒΕΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Στεργίου 4. ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Γρηγορίου 5. ΖΕΡΖΕΜΠΟΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ + 6. ΚΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Νικολάου 7. ΜΑΝΙΚΑΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Ευστρατίου 8. ΜΑΝΤΙΔΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ + 9. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Μιλτιάδη 10. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ του Μιλτιάδη 11. ΣΑΝΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ + 12. ΣΑΡΒΑΝΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του Κων/νου 13. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του Ματθαίου 14. ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του Λεωνίδα 15. ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ του Νικολάου 16. ΤΣΑΜΑΣΛΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ του Νικολάου 17. ΤΣΑΜΑΣΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Νικολάου β) Προπονητές: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΚΩΦΙΔΗΣ ΤΑΚΗΣ + 
 γ) Πρόεδρος: ΚΑΤΡΑΝΙΑΣ ΧΡΟΝΗΣ +