ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Θλίψη στον ΔΙΓΕΝΗ και στο ΛΑΚΚΩΜΑ για τον θάνατο του πρώην προέδρου της ομάδας και της κοινότητας ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΡΑΝΙΑ που το 1978 ανέβασε τον Διγενή αήττητο για πρώτη φορά σε Εθνική κατηγορία!!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΝΘΟΣ

 ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ
Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος του ΔΙΓΕΝΗ και μετέπειτα πρόεδρος της κοινότητας ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΤΡΑΝΙΑΣ . H κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 15 Μαϊου. Το Δ.Σ. του ΔΙΓΕΝΗ  σε ανακοίνωσή του αναφέρει: "Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδος εκφράζει στην οικογενειά του τη βαθύτατη λύπη της για τον θάνατο του  πρώην Προέδρου της ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΡΑΝΙΑ
Ο ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΤΡΑΝΙΑΣ διετέλεσε Πρόεδρος του ΔΙΓΕΝΗ οπου μεσα σε 3 χρόνια ανέβασε την ομάδα μας 3 κατηγορίες και αγωνίστηκε για πρώτη φορά (1978-79)σε ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Εθνική Ερασιτεχνική/ Γ΄ Εθνική)  και συνεχως βρισκόταν κοντα στην ομάδα ενω διετέλεσε και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ αλλα και πρόεδρος της κοινότητας Λακκώματος.
Ο ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΤΡΑΝΙΑΣ μπορεί να έφυγε ξαφνικά από κοντά μας, θα ζει όμως για πάντα στις καρδίες μας έχοντας την Αγάπη και τον Σεβασμό Όλων μας!!!!
Εκφράζουμε τα θερμά μας Συλλυπητήρια προς την Οικογένειά του.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 15 Μαϊου στις 11:00 στον Ιερό Ναό ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ στο ΝΕΟ ΡΥΣΙΟ
Καλό σου ταξίδι Πολυαγαπημένε  Πρόεδρε Χρόνη ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει."

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΑΗΤΤΗΤΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΡΑΝΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ  ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Η ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ:
 Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 1977-78 ΠΟΥ ΑΗΤΤΗΤΗ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ α. Ποδοσφαιριστές: 1. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Στεφάνου 2. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Στεφάνου 3. ΓΚΛΑΒΕΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Στεργίου 4. ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Γρηγορίου 5. ΖΕΡΖΕΜΠΟΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ + 6. ΚΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Νικολάου 7. ΜΑΝΙΚΑΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Ευστρατίου 8. ΜΑΝΤΙΔΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ + 9. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Μιλτιάδη 10. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ του Μιλτιάδη 11. ΣΑΝΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ + 12. ΣΑΡΒΑΝΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του Κων/νου 13. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του Ματθαίου 14. ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του Λεωνίδα 15. ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ του Νικολάου 16. ΤΣΑΜΑΣΛΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ του Νικολάου 17. ΤΣΑΜΑΣΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Νικολάου β) Προπονητές: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΚΩΦΙΔΗΣ ΤΑΚΗΣ + 
 γ) Πρόεδρος: ΚΑΤΡΑΝΙΑΣ ΧΡΟΝΗΣ +

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου