ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Ματς Γκραν - γκινιολ!!! Ο Διγενής Λακκώματος κέρδιζε μεχρι το 91΄ (1-3) και στο 96΄ ισοφαρίσθηκε (3-3) απο την Χανιώτη!!! Στο (1-3) δεν δόθηκε πέναλτι στον Καράϊ (Διγενή) ενω σε προβολή επιθετικού σφυρίχθηκε πέναλτι και προηγήθηκε η Χανιώτη (1-0)!!! Πασχαλίδης, Τζόβας, Χρυσογονίδης τα γκόλ του Λακκώματος!!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, περιλαμβάνεται ο Θωμάς Γεωργαντάς, ουρανός, γρασίδι, παιδί, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
A.O. XANΙΩΤΗΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (3-3)
Γκραν-γκινιόλ αναμέτρηση της Χανιώτης με τον Διγενή , αφήνοντας τελικά πικρία στους φιλοξενούμενους, που δέχθηκαν δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Πολλές οι συγκινήσεις στον αγώνα. Στο 39΄ ο Χέτι έκανε προβολή στον Μπεκτά και αντι για επιθετικό φαουλ ο διαιτητής έδωσε… πέναλτι, μέσα σε διαμαρτυρίες, ευστόχησε ο Σμυρλής (1-0). Μέσα σε εννιά λεπτά στο β΄ ημίχρονο ο Διγενής ανέτρεψε το σκορ (51΄ με ωραίο διαγώνιο σουτ ο Πασχαλίδης (1-1), στο 56΄ οΤζόβας με εκπληκτικό σουτ από τα 30 μέτρα (1-2), και στο 60΄ κόρνερ Γεωργαντά, κεφαλιά του Γιαννακόπουλου απέκρουσαν οι αμυντικοί και στην επαναφορά ο Χρυσογονίδης το (1-3). Στο 75΄ φάουλ του Σμυρλή στο οριζόντιο δοκάρι, στο 85΄ το Λάκκωμα φωνάζει για καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Καράϊ. Στο 91΄ ο Σμυρλής με κεφαλιά το (2-3), στο 96΄ ο Μαναλούτσος μέσα από την περιοχή, ισοφάρισε (3-3). Ο διαιτητής Ισαάκ Τσακαλίδης ελέγχεται για τις φάσεις του 39΄ και 85΄. Αρκετά καλοί οι βοηθοί: Κώστογλου, Χατζηδημητρίου. Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Βελή στην μύτη, διακομίστηκε στο Διαβαλκανικό.     ΧΑΝΙΩΤΗ: Σαμαράς, Δροσαλάκης, Χετί (62΄ Ζαφειρίδης), Μαναλούτσος, Βελής (26΄ λ.τ. Πανήλας), Κυπριανού, Σιδηρόπουλος(C), Αλεξανίδης, Φαϊτατζόγλου (60΄ Λεμονής), Εφραιμίδης, Σμυρλής.                       ΛΑΚΚΩΜΑ: Σιδέρης, Μπεκτάς, Τζόβας, Θυμιανής, Τσακλίδης, Αδαμίδης, Γιαννακόπουλος (64΄ Καράϊ), Λάζος (84΄ Φουντούκης), Πασχαλίδης, Γεωργαντάς (75΄ Φοιτάς), Χρυσογονίδης (92΄ Σιδηρόπουλος)

Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ:

Ο Διγενής Λακκώματος με ανακοίνωσή του ευχαριστεί την ομάδα του Α.Ο. Χανιώτης για την άριστη φιλοξενία  και ευχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή Βελή για τον άτυχο τραυματισμό του στην μύτη!