ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Ματς Γκραν - γκινιολ!!! Ο Διγενής Λακκώματος κέρδιζε μεχρι το 91΄ (1-3) και στο 96΄ ισοφαρίσθηκε (3-3) απο την Χανιώτη!!! Στο (1-3) δεν δόθηκε πέναλτι στον Καράϊ (Διγενή) ενω σε προβολή επιθετικού σφυρίχθηκε πέναλτι και προηγήθηκε η Χανιώτη (1-0)!!! Πασχαλίδης, Τζόβας, Χρυσογονίδης τα γκόλ του Λακκώματος!!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, περιλαμβάνεται ο Θωμάς Γεωργαντάς, ουρανός, γρασίδι, παιδί, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
A.O. XANΙΩΤΗΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (3-3)
Γκραν-γκινιόλ αναμέτρηση της Χανιώτης με τον Διγενή , αφήνοντας τελικά πικρία στους φιλοξενούμενους, που δέχθηκαν δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Πολλές οι συγκινήσεις στον αγώνα. Στο 39΄ ο Χέτι έκανε προβολή στον Μπεκτά και αντι για επιθετικό φαουλ ο διαιτητής έδωσε… πέναλτι, μέσα σε διαμαρτυρίες, ευστόχησε ο Σμυρλής (1-0). Μέσα σε εννιά λεπτά στο β΄ ημίχρονο ο Διγενής ανέτρεψε το σκορ (51΄ με ωραίο διαγώνιο σουτ ο Πασχαλίδης (1-1), στο 56΄ οΤζόβας με εκπληκτικό σουτ από τα 30 μέτρα (1-2), και στο 60΄ κόρνερ Γεωργαντά, κεφαλιά του Γιαννακόπουλου απέκρουσαν οι αμυντικοί και στην επαναφορά ο Χρυσογονίδης το (1-3). Στο 75΄ φάουλ του Σμυρλή στο οριζόντιο δοκάρι, στο 85΄ το Λάκκωμα φωνάζει για καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Καράϊ. Στο 91΄ ο Σμυρλής με κεφαλιά το (2-3), στο 96΄ ο Μαναλούτσος μέσα από την περιοχή, ισοφάρισε (3-3). Ο διαιτητής Ισαάκ Τσακαλίδης ελέγχεται για τις φάσεις του 39΄ και 85΄. Αρκετά καλοί οι βοηθοί: Κώστογλου, Χατζηδημητρίου. Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Βελή στην μύτη, διακομίστηκε στο Διαβαλκανικό.     ΧΑΝΙΩΤΗ: Σαμαράς, Δροσαλάκης, Χετί (62΄ Ζαφειρίδης), Μαναλούτσος, Βελής (26΄ λ.τ. Πανήλας), Κυπριανού, Σιδηρόπουλος(C), Αλεξανίδης, Φαϊτατζόγλου (60΄ Λεμονής), Εφραιμίδης, Σμυρλής.                       ΛΑΚΚΩΜΑ: Σιδέρης, Μπεκτάς, Τζόβας, Θυμιανής, Τσακλίδης, Αδαμίδης, Γιαννακόπουλος (64΄ Καράϊ), Λάζος (84΄ Φουντούκης), Πασχαλίδης, Γεωργαντάς (75΄ Φοιτάς), Χρυσογονίδης (92΄ Σιδηρόπουλος)

Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ:

Ο Διγενής Λακκώματος με ανακοίνωσή του ευχαριστεί την ομάδα του Α.Ο. Χανιώτης για την άριστη φιλοξενία  και ευχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή Βελή για τον άτυχο τραυματισμό του στην μύτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου