ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

O Μιχάλης Χριστάρας θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ!!!!
Ο Μιχάλης Χριστάρας ειναι ο νέος τεχνικός στην θέση του Λεωνίδα Κασάπη ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A΄  εχει πλούσια εμπειρία στις ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης και  παρουσιάστηκε από το σύλλογό μας σήμερα.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΙΣΤΑΡΑΣ ειναι γεννημένος στις 17/08/1979 στη Θεσσαλονίκη  με καταγωγή απο τον Γεροπλάτανο Χαλκιδικής.. Απόφοιτος της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης 1999-2003 με κύρια ειδικότητα το ποδόσφαιρο και δευτερεύουσα το αθλητικό management και marketing. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’ και εργάζεται ως προπονητής ποδοσφαίρου σε αναπτυξιακές ηλικίες απ ΄ το 2000 έως και σήμερα.
Κυριότερες στιγμές της έως τώρα πορείας του ήταν το 2008-2009 στα τμήματα υποδομής και ανάπτυξης της Π.Α.Ε ΗΡΑΚΛΗΣ, το 2010-2015 της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και το 2015-2017 της Π.Α.Ε. ΆΡΗΣ.
Παράλληλα ηταν προπονητής το 2017 -18 στον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΤΑΓΕΙΡΩΝ - ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗΣ στην Α’ κατηγορία Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ενω την περσινή χρονιά στην Α1 Κατηγ. της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ με την  ομάδα του ΜΕΛΙΤΕΑ. Επίσης ηταν και γυμναστής σε εξωσχολικά προγράμματα των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων ‘’Ευάγγελος Μαντουλίδης’’.
Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια σχετικά με την προπονητική του ποδοσφαίρου και με την παροχή πρώτων βοηθειών.

Πιστοποιημένος αναλυτής προπόνησης και αγώνων μέσω του προγράμματος «Εφαρμογή νέων τεχνολογιών και μεθόδων στη βίντεο ανάλυση για την αξιολόγηση της ανάλυσης απόδοσης (performance analysis) των ποδοσφαιριστών ενω αυτην την περίοδο κάνει και μεταπτυχιακό στο ΑΠΘ με θέμα την "μεγιστοποίηση της ανθρώπινης απόδοσης στον αθλητισμό"

Το Δ.Σ. του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ καλωσορίζει τον πετυχημένο προπονητή Μιχαλη Χριστάρα στην "οικογένειά" μας του ευχόμαστε καλή δύναμη, πιστεύουμε οτι θα εχει άριστη συνεργασία και με τον προπονητή των ακαδημιών μας Χρήστο Ναϊντο και θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας με την φετινή νεανική μας ομάδα."
Αποτέλεσμα εικόνας για μιχαλης χρισταρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου