ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Ετοιμάζει... εκπλήξεις ο Διγενής Λακκώματος!!!!!!!

 

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ
Μετά το πρώτο εντυπωσιακό κύμα ενίσχυσης, η ομάδα της Χαλκιδικής ετοιμάζει τις τελευταίες… πινελιές στο ρόστερ, με παίκτες έμπειρους, που θα δώσουν ποιότητα και θα παρασύρουν τους υπόλοιπους. Τα… καλύτερα για το τέλος δηλαδή, για έναν «κορμό» έμπειρων, μαζί με τους Λαμπερνάκη και Δραγανίδη, που ήδη έχουν αποκτηθεί, ώστε να έρθει νέος άνεμος, ώθηση και ενθουσιασμός στους νεοφώτιστους με παίκτες από το «πάνω ράφι». Συγκεκριμένα, η ομάδα του Κοσμίν Μπαρκαουάν έχει επαφές με τον 29χρονο αμυντικό χαφ (παίζει και στόπερ), Κώστα Καραπατσακίδη , που είχε εξαετή θητεία στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ ακόμα αγωνίστηκε σε Αγροτικό Αστέρα, Θερμαϊκό Θέρμης (πέρυσι), ΠΑΟ Κουφαλίων και ΠΑΟΔ.

Επίσης, συζητήσεις υπήρξαν με τον 26χρονο επιθετικό, Μάριο Κράββαρη, που πέρυσι έπαιξε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και παλιότερα σε Γιαννιτσά, Επανομή, Θερμαϊκό, Τύρναβο, Κιλκισιακό και ΠΑΟΔ και παρότι απασχολεί και άλλες ομάδες υπάρχει αισιοδοξία ότι στο τέλος θα «ψηφίσει» Διγενή. Ταυτόχρονα, κρούση έγινε για επιστροφή και στον παλιό γνώριμο Τόλη Χαλιμπάκη. Ο 21χρονος ακραίος μέσος έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και συζητά με αρκετές ομάδες, χωρίς να αποκλείεται να γίνει πάλι κάτοικος Λακκώματος.

Την ίδια στιγμή, προπονήσεις με τους κυανέρυθρους ξεκίνησε και ο γηγενής Γρηγόρης Ευθυμιάδης. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, που ήταν πρώτος σκόρερ του Οδυσσέα Κορδελιού πέρυσι και δεύτερος στην Γ΄ Εθνική, θέλει να… συντηρείται, αφού δεν καρποφόρησε η μεταγραφή του σε Άρη ή ΑΕΚ. Αν ως το τέλος του μήνα ο Ευθυμιάδης (ακόμα έπαιξε σε ΠΑΟΚ, Γιαννιτσά, Μακεδονικό και Απόλλωνα Καλαμαριάς) δεν βρει άλλη ομάδα, τότε αναμένεται να γίνει το «μπαμ» και να υπογράψει στον Διγενή. Βεβαίως, οι συγκεκριμένες περιπτώσεις  δείχνουν δύσκολες αλλα η διοίκηση του Πέτρου Ρούζιου ειναι ικανή να δημιουργήσει ενα σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει στην Γ΄ Εθνική. Τέλος, σε καλό δρόμο είναι και η παραμονή του έμπειρου επιθετικού, Γιάννη Παπαποστόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου