ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Γ' Εθνική: Τα νέα των ομάδων εν συντομία (23-7-13)


ΒΥΖΑΝΤΙΟ: Ξεκίνησε τη Δευτέρα η προετοιμασία για τη νέα χρονιά στην ομάδα του Κοκκινοχώματος. Ο πρόεδρος, Γιάννης Λαζαρίδης και ο προπονητής, Γιώργος Στρατηλάτης, καλωσόρισαν παλιούς και νέους παίκτες, ενώ στα μεταγραφικά αναμένεται σύντομα να αποκτηθεί ένας μέσος, που έπαιζε πέρυσι σε ομάδα Δ΄ Εθνικής. Επίσης, τις επόμενες μέρες οι Καβαλιώτες αναμένεται να παραχωρήσουν με υποσχετική σε ομάδες μικρότερης κατηγορίας κάποιους νεαρούς, ώστε να αποκομίσουν εμπειρίες και να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ:
Κοντά στην απόκτηση του 19χρονου αριστερού μπακ, Παναγιώτη Κουνουπακη, βρίσκεται η ομάδα της Χαλκιδικής. Ο Κιλκισιώτης νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν την περσινή σεζόν στη Δ’ Εθνική με τη Δόξα Χερσου έχοντας 12 συμμετοχές. Παράλληλα η ομάδα του Κοσμίν Μπαρκαουάν παραμένει κοντά στην απόκτηση ενός παλιού γνώριμου, του 21χρονου αμυντικού χαφ, Πασχάλη Δραγανίδη, με θητεία σε Επανομή, Πανθρακικό και ΠΑΟΔ αλλά και του 25χρονου δεξιού χαφ, Σάκη Λαμπερνάκη, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Επανομή, Οδυσσέα Αναγέννησης, Λαμία και Αιγάλεω.
Την ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ και ωρα 18:00 θα ξεκινήσει η προετοιμασία του ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Οι προπονήσεις θα γίνονται στο βοηθητικό γήπεδο της ομάδας  οπου διαθέτει νεο χλοοτάπητα κάτω απο την επίβλεψη του Κοσμίν Μπαρκαουάν.


ΕΘΝ. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ:
Συνεχίζονται οι επαφές για ανανεώσεις στην ομάδα των Σερρών και πιθανοί για να παραμείνουν δείχνουν οι Πετρίδης, Μουτεσίδης, Ιωαννίδης και Τζήμας, αντίθετα με τον Φιλιππίδη που πήγε στον Ορφέα Ελευθερούπολης. Στα μεταγραφικά, μόνος «κλεισμένος» ως τώρα από την ομάδα του Θόδωρου Κερογλίδη είναι ο μεσοεπιθετικός, Γιάννης Καραμβαλάσης.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ:
Το στίγμα του για τις φετινές προτεραιότητες της ομάδας της Χαλάστρας έδωσε ο νέος προπονητής, Γιάννης Πετράκης, τονίζοντας: «Είμαι παλαίμαχος του Καμπανιακού, μένω στη Χαλάστρα και είναι τιμή μου που μου ανατέθηκε το τιμόνι της ομάδας στη Γ΄ Εθνική από τον κ. Τρικαλινό και τους συνεργάτες του. Η περιοχή είναι… ποδοσφαιρομάνα, έχει αναδείξει πολλούς παίκτες στο παρελθόν και θέλουμε να αναδείξουμε και άλλους προσεχώς. Επιθυμούμε να «χτίσουμε» μια ανταγωνιστική ομάδα, με μέλλον και όχι μισθοφόρους παίκτες σε δύσκολες εποχές. Μια ομάδα με πολλούς γηγενείς παίκτες, που θα προσελκύσει στο γήπεδο αρκετό κόσμο. Ήδη αποκτήθηκε ο Κουντουράς και θα υπάρξει σύντομα συνέχεια. Θα χρειαστεί δουλειά, για να μας δικαιώσει το αποτέλεσμα».

ΕΝΩΣΗ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ:
Πολύ κοντά στην απόκτηση του 24χρονου στόπερ, Νότη Κεστελίδη βρίσκεται η ομάδα της Ημαθίας. Ο υψηλόσωμος αμυντικός στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Διγενή Λακκώματος, Εθνικό Κατερίνης, Λεπτοκαρυά, Μουδανιά, Μακεδονικό, Πόντιους Κατερίνης και μέχρι πρότινος Αλεξάνδρεια.

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ:
Μετά τον Τζαφάι (μέσος από τα Κύμινα που συμφώνησε προφορικά), η Δόξα Πενταλόφου βρίσκεται κοντά σε νέες μεταγραφές. Πιο κοντά στην ομάδα του Ηλία Σαπάνη δείχνει ο νεαρός υψηλόσωμος στόπερ, Χάρης Δαλκίδης (γιος του προπονητή, Θόδωρου), που παλιότερα έπαιξε στην Κ20 του Άρη, τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας και πέρυσι στον Εθνικό Αγιονερίου (βασικό στέλεχος στην πορεία ανόδου). Επίσης, οι νεοφώτιστοι είχαν επαφή με τον 23χρονο τερματοφύλακα, Κώστα Παπαϊωάννου, που πέρυσι έπαιξε στον Αγροτικό Αστέρα και παλιότερα στον Κιλκισιακό, αλλά και με τον έμπειρο μέσο του Καμπανιακού, Γιώργο Ραγκαβίνα (παλιά στον Αγροτικό Αστέρα), που ίσως όμως παραμείνει στην ομάδα της Χαλάστρας. Δεδομένα πάντως θα αποκτηθεί και ένας αριστερός μπακ. Εξελίξεις για τη Δόξα Πενταλόφου ίσως υπάρξουν και από τα δοκιμαστικά που έγιναν (άρεσαν ένας παίκτης από Παναργειακό και ένας από Κολχικό), ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, μια εβδομάδα δηλαδή μετά τον αρχικό προγραμματισμό.

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ:
Ούτε έναν ούτε δυο αλλά σε τέσσερις μεταγραφές προχώρησε η ομάδα του Μακροχωρίου σε μια προσπάθεια της διοίκησης ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα την «ασπρόμαυρη» φανέλα θα φοράει από τη νέα αγωνιστική σεζόν ο 29χρονος μεσοεπιθετικός Ηλίας Ελευθεριάδης που έχει αγωνιστεί παλαιότερα σε Π.Α.Ο.Κ., Καστοριά, Εργοτέλης και Πανσερραϊκό, ο 17χρονος δεξιός μπακ Ραφαήλ Μπακιρτζίδης από το Πλατύ, ο 16χρονος αριστερός οπισθοφύλακας Κώστας Καρβούνης επίσης από το Πλατύ και ο 16χρονος τερματοφύλακας Νίκος Ζαφείρης από την Πατρίδα.
 


  ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ:Σημαντικές ενισχύσεις για την ομάδα του Μπάμπη Καζεπίδη, που τη Δευτέρα ξεκίνησε την προετοιμασία της. Μετά τους τερματοφύλακες, Σαμολαδά και Κουμουρτζή και τον αριστερό μπακ Βασιλειάδη, η Πετρούσα απέκτησε όπως αναμενόταν τον Λάζαρο Μουρατίδη  τον 32χρονο επιθετικό με μεγάλη καριέρα σε Δόξα Δράμας, Νίκη Βόλου, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αιολικό, Τύρναβο, Πόντιους Κατερίνης, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Πανδραμαϊκό και πέρυσι Προσοτσάνη, που προορίζεται για ηγέτης στη γραμμή κρούσης.
Επίσης, αποκτήθηκε από τους νεοφώτιστους ο 27χρονος δεξιός χαφ, Πέτρος Σερετης, με θητεία σε Δόξα Δράμας, Ρόδο, Αμπελόκηπους, Καλαμπάκι και μέχρι πρότινος Δοξάτο, αλλά και ο 25χρονος στόπερ, Στέλιος Πατένταλης (ξεχωρίζει για το ύψος του), με θητεία σε Δόξα Δράμας, Προσοτσάνη και μέχρι πρότινος Περιθώρι.

Το τέταρτο απόκτημα των Δραμινών είναι ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός, Νίκι Στέρεφ, που πέρυσι έπαιξε στο Στρατώνι Χαλκιδικής και παλιότερα στον Ξηροπόταμο και τις ακαδημίες της αγγλικής Μπέρμιγχαμ. Τέλος, παρελθόν για τους Δραμινούς αποτελεί ο μέσος, Χρήστος Λαζίδης


 ΝΑΟΥΣΑ: Μεταγραφών συνέχεια για την ομάδα της Ημαθίας, που απέκτησε όπως αναμενόταν τον Βαγγέλη Αβραμόπουλο, από τη στιγμή που δεν προχώρησε η μετακίνηση του νεαρού στον Εθνικό Γαζώρου. Ο 22χρονος αμυντικός χαφ, που δέχθηκε από μέρες κρούση από την ομάδα του Βασίλη Αργυρίου, αγωνιζόταν πέρυσι στον Καμπανιακό (ξεχώρισε στην πορεία ανόδου), ενώ είχε θητεία παλιότερα σε Αγροτικό Αστέρα και Αλεξάνδρεια.
Εξάλλου, στην πρώτη προπόνηση της Νάουσας την Πέμπτη αναμένεται να παραστούν και οι Νιγηριανοί, Μπόρις Οντβόνγκ και Ντάνιελ Φίλεμον, αν και ο δεύτερος ίσως αργήσει λίγο πάντως λόγω βίζας. Όπως φυσικά και οι έτεροι νεοαποκτηθέντες, Σιμψερή, Ρέτζια και Κύρου, με τις αναζητήσεις να συνεχίζονται στο μεταγραφικό παζάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου