ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Νέος πρόεδρος του Αρη ο Ηλιάδης!!! Στο Δ.Σ. ο Κώστας Ευθυμιάδης!!!!

                                                ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΣΚΟΡΔΑ Ο ΗΛΙΑΔΗΣ
Νέος πρόεδρος του Αρη ο Ηλιάδης!
O NEΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΔΗΜ. ΗΛΙΑΔΗΣ

 
Ανακοίνωσε χορηγούς 1,4 εκ ευρώ ετησίως ο Ηλιάδης!   ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΛΑΚΚΩΜΑΤΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ  ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Νέος πρόεδρος στην ΠΑΕ Αρης αναλαμβάνει ο Δημήτρης Ηλιάδης! Η παράταξη Αρης-Διαφάνεια έκοψε πρώτη το νήμα και συγκέντρωσε περισσότερες ψήφους απ' αυτήν του Λάμπρου Σκόρδα, αναλαμβάνοντας πλέον τα ηνία της «κίτρινης» ΠΑΕ!!! Πρίν λίγη ώρα ανακοινώθηκαν και τα επίσημα τα αποτελέσματα. Πραγματικά σαρωτικός ήταν ο Δημήτρης Ηλιάδης, στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΠΑΕ, κερδίζοντας με... double score τον Λάμπρο Σκόρδα.

Ο νέος, πλέον, πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, κάτι που αποκάλυψε πρώτο το AllAboutARIS, συγκέντρωσε συνολικά 1.440 ψήφους, έναντι μόλις 772 του κ. Σκόρδα. Τα άκυρα/λευκά ήταν 35, σε σύνολο 2.249 μελών που προσέφυγαν στις κάλπες.

Μετά και την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών, η νέα διοίκηση καλείται να περάσει από τα λόγια στις πράξεις, υλοποιώντας όλες τις εξαγγελίες που έκανε τις τελευταίες μέρες Περίπου 2250 ήταν οι ψήφοι που έκριναν τον νέο πρόεδρο του Αρη, καθώς στις κάλπες προσήλθαν 2083 άτομα, ενώ εστάλησαν και περίπου 150 επιστολικές ψήφοι.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥΣ:

 Αθανάσιο Ε.  Αθανασιάδη (επιχειρηματίας ιδιοκτήτης της εταιρείας έτοιμου σκυροδέματος  Αλφα Μπετόν)

Πολυδεύκη Γκουρλάκη (ιδοκτήτης εταιρείας μαρμάρων)

Κωνσταντίνο Ευθυμιάδη  (Πολιτικός Μηχανικός, π. Αντιπρόεδρος Α.Σ. ΑΡΗΣ)

Μάριο Ευθυμιόπουλο (Ακαδημαϊκός Ειδικός σε θέματα στρατηγικής, πρόεδρος του Strategy International)

Σταύρο Ζαχαρέλη (Βιοτέχνης, πρόεδρος ΚΕΚ  της ΓΣΕΒΕΕ, μελος ΔΣ ΒΕΘ (βιοτεχνικου επιμελητηριου Θεσσαλονικης)


Ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη του Δημήτρη Ηλιάδη "ΑΡΗΣ Διαφάνεια", μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
Η νέα διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί όλους όσους την τίμησαν με την ψήφο τους, ζητώντας ακόμα και από αυτούς που δεν τους ψήφισαν, να είναι στο πλευρό τους, ώστε να γίνει μια νέα αρχή για τον ΑΡΗ.

Πιο αναλυτικά: 
"Ευχαριστούμε όλους εκείνους που μας ψήφισαν και μας εξέλεξαν για να ηγηθούμε της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Πίστεψαν σ’ όσα είπαμε και να είναι σίγουροι ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους.

Δεν είμαστε παρά μόνο οι εκφραστές των δικών τους ονείρων για τον ΑΡΗ και τους υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε τα όνειρα τους για την ομάδα, που είναι και όνειρα μας, να γίνουν πράξη.

Θέλουμε δίπλα μας και όλους εκείνους που δεν μας ψήφισαν γιατί είχαν άλλη άποψη την οποία σεβόμαστε.

Ο μεγάλος ΑΡΗΣ έχει ανάγκη από σύμπνοια, σκληρή δουλειά και αποτελεσματικότητα. Ολοι μαζί, από αυτή τη στιγμή, κάνουμε μία νέα αρχή με στόχο να εξυγιανθεί οικονομικά ο ΑΡΗΣ και να φτάσει αγωνιστικά η ομάδα εκεί όπου όλοι θέλουμε.

Ευχαριστούμε και όλους εκείνους που συνεισέφεραν τις δυνάμεις τους και τις γνώσεις τους ώστε να διεξαχθούν οι εκλογές με αξιόπιστες διαδικασίες.

Για την «ΑΡΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ»

Δημήτρης Ηλιάδης
Αθανάσιος Ε. Αθανασιάδης
Πολυδεύκης Γκουρλάκης
Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης
Μάριος Ευθυμιόπουλος
Σταύρος Ζαχαρέλης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου