ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ο Ζαγοράκης φέρνει πιο κοντά Θανάση Κατσαρή και Ιβάν Σαββίδη....

Ο Ζαγοράκης φέρνει πιο κοντά ΑΣ και Σαββίδη
ΣΑΒΒΙΔΗΣ - ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ
Ο ΛΑΚΚΩΜΑΤΙΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΠΑΟΚ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΤΣΑΡΗΣ
Το περασμένο καλοκαίρι ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε σε συμφωνία με τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για την χρήση του σήματος και του γηπέδου της...
Τούμπας έναντι συνολικού ποσού 3 εκ.ευρώ για πέντε χρόνια.
Όπως προβλεπόταν, τη φετινή σεζόν επρόκειτο να δοθούν 800.000 ευρώ από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη και τις επόμενες τέσσερις από 550.000 ευρώ.
Ο 55χρονος επιχειρηματίας υλοποιεί στο ακέραιο τη συμφωνία, ωστόσο οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη έχουν διαπιστώσει πώς από τη νέα σεζόν θα είναι πολύ δύσκολο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των τμημάτων, καθώς οι 550.000 ευρώ ετησίως, με δεδομένο το κλείσιμο της κάνουλας των επιχορηγήσεων, δεν φθάνουν για να καλύψουν τις λειτουργικές ανάγκες.
Γι' αυτό Λακκωματιώτης πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής και οι συνεργάτες του έχουν αποφασίσει να ζητήσουν από τον Σαββίδη μεγαλύτερη οικονομική ενίσχυση. Στην προσπάθειά τους αυτή, θα έχουν τη βοήθεια του Θόδωρου Ζαγοράκη που πρόκειται να είναι παρών σε ραντεβού Σαββίδη-Κατσαρή, για να εξηγήσει και ο ίδιος πώς ακριβώς έχει η κατάσταση με τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.
Η συνάντηση των τριών ανδρών επρόκειτο να γίνει την επόμενη μέρα του αγώνα στο Περιστέρι, ωστόσο το κακό αποτέλεσμα ανέτρεψε τον προγραμματισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου