ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Νίκος Πασσιαλής: «Νίκη με Ολυμπιακό»

Ο Άρης δεν θα αντιμετωπίσει μοιρολατρικά τον Ολυμπιακό, όπως υποστήριξε ο Νίκος Πασσιαλής.
Ο πρώην προπονητής του Διγενή Λακκώματος και νυν των «κίτρινων» σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ FM» μίλησε για την αναμέτρηση της Κυριακής (21/10) με τον Παναθηναϊκό, το ματς που έπεται με τους «ερυθρόλευκους», αλλά και τους στόχους των Θεσσαλονικέων.
Συγκεκριμένα, ο Νίκος Πασσιαλής που είχε καθήσει στον πάγκο του Διγενή Λακκώματος για 29 μήνες μίλησε για:
Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένας αντίπαλος προβλέψιμος με γρήγορους παίκτες στο κέντρο. Θέλαμε κι εμείς ποδοσφαιριστές στον άξονα για να τους χτυπήσουμε στην κόντρα. Πιστεύαμε πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι αχτύπητος και δεν κρύβω πως θέλαμε και το διπλό. Είπαμε πως δεν θα μπούμε μοιρολατρικά και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο και τα καταφέραμε».
Την επόμενη… μέρα στον Άρη: «Τα πράγματα δεν είναι καλά, έχουμε 6 βαθμούς. Είμαστε ικανοποιημένοι από αποτέλεσμα και το βαθμό απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν τελειώνουν όλα εκεί. Στο γήπεδό μας πρέπει να παίξουμε πιο ανοιχτά, δεν μπορούμε να περιμένουμε τον αντίπαλο. Είμαστε σε καλή κατάσταση και νομίζω πως μπορούμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα. Για εμάς όλα μετρούν: Και η ψυχολογία και η διάθεση στην προπόνηση και στα ματς. Έχουμε παίκτες μικρούς σε ηλικία και φιλοδοξίες που έχουν την ευκαιρία της ζωής τους. Να παίξουν καλά και να ανεβάσουν τον Άρη ψηλά και στη συνέχεια -γιατί όχι- να κάνουν και καριέρα αλλού».
Το ματς που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό: «Έχει καλύτερους παίκτες, αυτοματισμούς, πιο γρήγορη ομάδα. Τον ξέρουμε. Δεν θα μπούμε μοιρολατρικά και θα επιδιώξουμε τη νίκη με τον Ολυμπιακό».
Τους στόχους του Άρη: «Δεν έχουμε μεγάλους στόχους. Θέλουμε να μην κινδυνέψουμε, να έχουμε αξιοπρεπή πορεία και να πάρουν εμπειρίες τα νέα παιδιά ώστε να μπουν οι βάσεις για την ομάδα των επόμενων χρόνων. Υπάρχουν πολλά οικονομικά και διοικητικά προβλήματα. Όμως εμάς δεν μας απασχολούν αυτά, επικεντρωνόμαστε καθαρά στο αγωνιστικό μέρος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου