ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ ο Κλάους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φάτσα με μία ιστορική επίδοση βρίσκεται ο Στέφανος Αθανασιάδης!!!!!!!
 
Ο Λακκωματιώτης Κλάους αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση του ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα και με την εκπληκτική χρονιά που πραγματοποιεί έχει βάλει πλώρη να καταρρίψει ρεκόρ που υφίστανται εδώ και πολλές σεζόν. Οπως, λοιπόν, αναφέρεται στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά"... "Το σερί του Αθανασιάδη άρχισε στο ματς με την Μπνέι Γεχούντα στις 9 Αυγούστου, όταν σκόραρε δύο φορές για να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στη νίκη-πρόκριση με 4-1. Στις 23 Αυγούστου σκόραρε κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης για το 2-1 για να ακολουθήσουν τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος στα οποία ο Κλάους βρήκε δίχτυα. Στις 26 Αυγούστου πέτυχε το μοναδικό γκολ της νίκης επί του Πανθρακικού (1-0). Στις 16 Σεπτεμβρίου ευστόχησε στο πέναλτι που χάρισε τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης στον ΠΑΟΚ (2-1). Στις 30 Σεπτεμβρίου πέτυχε ίσως το πιο ωραίο γκολ του πρωταθλήματος μέχρι τώρα, στο 4-1 επί του Αρη και το περασμένο Σάββατο έλυσε τον "γόρδιο δεσμό" της άμυνας της ΑΕΚ με την κεφαλιά που "έγραψε" το 1-0. Εξι σερί παιχνίδια με γκολ στην Τούμπα, δεν είναι ένα συνηθισμένο επίτευγμα.
Μόνο ο Κώστας Ορφανός από καταβολής του επαγγελματικού πρωταθλήματος σκόραρε σε επτά σερί ματς στην Τούμπα. Ηταν η σεζόν 1978-79 όταν βρήκε δίχτυα σε επτά σερί αγώνες στην Τούμπα, πετυχαίνοντας μάλιστα συνολικά 10 τέρματα σε αυτούς. Το σερί άρχισε στις 4 Μαρτίου 1979 (ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-0) και ολοκληρώθηκε στις 27 Μαίου 1979 (ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 3-1).  Επόμενος, λοιπόν, στόχος του Αθανασιάδη είναι τα επτά σερί ματς του Ορφανού. Μετά τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με την Κέρκυρα και τον Πανιώνιο, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Πλατανιά. Αν τα καταφέρει και σε αυτό, ο Κλάους θα δημιουργήσει ιστορικό ρεκόρ για τα χρονικά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Δεν είναι και μικρό κατόρθωμα για έναν ποδοσφαιριστή 24 χρόνων".
Ο Κώστας Ορφανός δήλωσε επί του θέματος στα ΣΠΟΡ: "Ο Κλάους είναι πλέον καταξιωμένος σέντερ φορ και πιστεύω ότι θα έχει ανάλογη απόδοση στο μέλλον. Είναι σημαντικό να έχει αυξημένη διάθεση, για να φθάσει στον στόχο του. Οσο για τη δική μου επίδοση, ήταν κάτι το ξεχωριστό για εμένα εκείνη την εποχή. Πάντα ένας σκόρερ πρέπει να έχει και ρέντα για να βγαίνουν επιτυχημένες οι προσπάθειες που κάνει μέσα στο παιχνίδι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου