ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΑΡΗΣ:Για τις πρώτες μέρες του ως προπονητής της πρώτης ομάδας μίλησε ο Νίκος Πασιαλής!!!!!


«Αλλάζει η διάθεσή μας»
ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΙΑΛΗΣ
 
Βελτίωση του κλίματος στα αποδυτήρια διαπιστώνει ο Νίκος Πασιαλής, λίγες μέρες μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΑΡΗ.
Το ψυχολογικό κομμάτι είναι αυτό που απασχόλησε από την πρώτη στιγμή το νέο τεχνικό δίδυμο του ΑΡΗ, όπως τόνισε ο Νίκος Πασιαλής σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Ο νέος προπονητής της πρώτης ομάδας  του ΑΡΗ είπε:

Για το κλίμα στην ομάδα: «Το κλίμα όταν ήρθαμε να αναλάβουμε την ομάδα δεν ήταν το καλύτερο. Οι παίχτες δεν είχαν διάθεση, τα κεφάλια ήταν κατεβασμένα και υπήρχαν προβλήματα. Τώρα πρέπει η διάθεση των παικτών να αλλάξει προς το καλύτερο, κάτι που ήδη βλέπω να γίνεται. Υπάρχουν καλοί παίκτες όπως οι Κοέλιο, Πουλίδο, Αγκάνθο, Γιαννιώτας, οι οποίοι αν αποδώσουν αυτό που περιμένουμε να παίρνουμε ότι καλύτερο από κάθε ματς».

Για τη φυσική κατάσταση των παικτών: «Τα εργομετρικά αυτή τη στιγμή δεν είναι το Α και το Ω. Τώρα προέχει να ανυψώσουμε τη διάθεση των παικτών. Η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά δεν είναι αγύμναστη».

Για τους νέους σε ηλικία παίκτες: «Με πολλά παιδιά όπως οι Νταμαρλής, Γιαννιώτας, Γιαννίτσης, Σουνάς, συνεργαζόμασταν καιρό καθώς ήμασταν μαζί στην Κ-20 και τους γνωρίζω καλά. Πιστεύω πολύ σε αυτούς γιατί έχουν πολλές δυνατότητες και ίσως να έχουν ένα παραπάνω κίνητρο να δείξουν κάτι παραπάνω τώρα που είμαι εγώ προπονητής. Φέτος δεν κάναμε πολλές μεταγραφές λόγω οικονομικών δυσκολιών αλλά όσοι ανήκουν στο ρόστερ θα χρησιμοποιηθούν και θα χρειαστούν».

Για τους στόχους στη φετινή χρονιά: «Να αγωνιζόμαστε σε όλα τα παιχνίδια με αξιοπρέπεια και να έχουμε μια πορεία ώστε να μην κινδυνέψουμε. Να δώσουμε ευκαιρίες και συμμετοχές στα νέα παιδιά για να έχουμε ανοδική πορεία τα επόμενα χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου