ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Aβραάμ Παπαδόπουλος: «Τέλη Δεκέμβρη θα ξεκινήσω πρόγραμμα»

ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Την αποθέωση από τα μέλη του συνδέσμου Ολυμπιακού της Νέας Υόρκης γνώρισε o διεθνής Λακκωματιώτης αμυντικός Αβραάμ Παπαδόπουλος με αφορμή την παρουσία του στην πόλη της Αμερικής για την αποθεραπεία του.
Ο δυναμικός αμυντικός των «ερυθρόλευκων», ο οποίος προέρχεται από επέμβαση στο γόνατό του, βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης της Νέας Υόρκης, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα δύο φορές την ημέρα.
Παρά το βεβαρημένο του πρόγραμμα, ο διεθνής άσος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των οπαδών και έδωσε το «παρών» στα γραφεία του συνδέσμου, όπου φωτογραφήθηκε με φιλάθλους της ομάδας και υπέγραψε πολλά αυτόγραφα.
Κατά την παρουσία του στον σύνδεσμο, άπαντες τον ρωτούσαν για την πορεία της αποκατάστασής του και όπως υποστήριξε ο παίκτης στα τέλη του Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα, προκειμένου να ενταχθεί σιγά σιγά στην ομάδα.
«Στα τέλη Δεκεμβρίου θα είμαι σε θέση να κάνω ατομική προπόνηση. Πηγαίνω πολύ καλά και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παραμονή μου στη Νέα Υόρκη», υποστήριξε στους ομογενείς ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.
Μάλιστα, ο παίκτης θα βρεθεί και πάλι στα γραφεία του συνδέσμου το Σάββατο (20/10) προκειμένου να παρακολουθήσουν μαζί τον αγώνα της Super League με τη SKODA Ξάνθη, αλλά και να τιμηθεί από τα μέλη για την προσφορά του στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου