ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΟΚ: Και πάλι ο Κλάους Στέφανος Αθανασιάδης έλυσε τον γρίφο!!!!!

ΣΤΑ ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΛ ΣΠΟΥΔΑΣΕ Ο ΚΛΑΟΥΣ!!!!!!!

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, το photostory
ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ


MetroSport
ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΟΥΣ οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην 2η θέση
Ο Λακκωματιώτης Κλάους έλυσε τον... γρίφο, ο ΠΑΟΚ κέρδισε 1-0 την ΑΕΚ και κρατάει όσο μπορεί... ζωντανό το πρωτάθλημα!
Σ’ ένα παιχνίδι που ούτε σε επανάληψη δεν θες να το δεις ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ΑΕΚ με 1-0 με γκολ του Αθανασιάδη στο 50 λεπτό. Στην μοναδική ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι ο Δικέφαλος του Βορρά πρόσθεσε τρεις βαθμούς στο σακούλι και παρέμεινε κοντά στην κορυφή.
 MAN OF THE MATCH: Ο Στέφανος Αθανασιάδης στη μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε ο ΠΑΟΚ κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να δώσει το δύσκολο τρίποντο στην ομάδα του.
 Αλλο ένα παιχνίδι που φέρει την υπογραφή του. Του δόθηκαν δύο ευκαιρίες και την μία την μετέτρεψε σε γκολ με φανταστικό τρόπο. Αρχηγός όχι μόνο στο περιβραχιόνιο, αλλά και στην πράξη!!!!!!!!!!                                                                                                                                        Είναι ο "χρυσός" του φετινού ΠΑΟΚ, ο άνθρωπος που κάνει τη διαφορά όταν η ομάδα μπλοκάρει. Οι δύο από τις τέσσερις νίκες της Τούμπας, ήρθαν με δικά του γκολ από το πουθενά. Ήδη τον Οκτώβρη έχει εννέα επίσημα γκολ και συνεχίζει για να πιάσει το όριο των είκοσι που έβαλε ο ίδιος στον εαυτό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου