ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Ο Διγενής Λακκώματος 2-1 τον Κιλκισιακό στην πρεμιέρα με"πλασματικό" σκορ

   
Γ. Παπαποστόλου
        
Ανδρέας Γκατζογιάννης
     Ο Διγενής Λακκώματος ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι του 2ου ομίλου με τον Κιλκισιακό, με την ομάδα της Χαλκιδικής να ξεκινάει με το… δεξί τις υποχρεώσεις της, χάρη στη νίκη της με 2-1.
          Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Γιάννης Παπαποστόλου, ο οποίος μπήκε ορεξάτος στο γήπεδο, αφού από τα… αποδυτήρια άνοιξε λογαριασμό με τα δίχτυα, σκοράροντας μόλις στο πρώτο λεπτό, μετά από ωραία κεφαλιά - πάσα του Γκατζογιάννη (1-0). Στη συνέχεια, ο Γεωργιάδης, από πλευράς των φιλοξενούμενων, εκτέλεσε φάουλ στο 11΄ και απέκρουσε ο Μπούρκας, ενώ στο 18΄ ο Κωστικίδης βγήκε μόνος του, όμως, απέκρουσε ο Ασημακίδης.
Καλή ευκαιρία είχε ο Παπαποστόλου στο 19΄, αλλά μπλόκαρε ο Μπαντής και στο 22΄ ο Παπαδόπουλος για τον Κιλκισιακό έκανε δυνατό σουτ, που βγήκε λίγο άουτ. Στο 29΄ και στο 31΄ και πάλι ο Παπαποστόλου δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, για να το κάνει τελικά δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 43΄ ο Ανδρέας Γκατζογιάννης με δυνατή κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κωστικίδη (2-0). Στην επανάληψη, μετά απο ςραία σέντρα του Κωστικίδη ο Γερομανώλης με κεφαλιά γλύφει την συμβολή των δοκαριών του Μπαντή. Ο Δημητρακόπουλος έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ στο 59΄, αλλά βγήκε λίγο αόυτ και στο 79΄ ο Παπαδόπουλος για τους φιλοξενούμενους εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έσκασε μέσα στη μικρή περιοχή βρήκε και στον Γερομανώλη και κατέληξε στα δίχτυα, κάνοντας το 2-1.
Διαιτητής: Τρακαλιανής (Ζιγκερίδης-Γαδός) Σερρών
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Διγενής Λακκώματος (Στέφανος Μπορμπόκης).: Μπούρκας, Φοιτάς, Γεωργιάδης, Γερομανώλης, Κατσόγλου, Μανώλη, Στασινόπουλος, Δημητρακόπουλος, Γκατζογιάννης (68΄ Δούμας), Κωστικίδης (85΄Σαρβανίδης), Παπαποστόλου (90΄ Χρυσοχοΐδης).
Κιλκισιακός:(Γιώργος Γεωργιάδης) Μπαντής, Ευθυμιάδης, Κοτσαρής, Ασημακίδης, Κεφαλίδης, Γεωργιάδης, Σαβελίδης, Μαυροκεφαλίδης (53΄ Κουραλίδης), Σουλτανίδης (68΄ Αποστολίδης), Παπαδόπουλος, Βασιλειάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου