ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΠΑΛΙΚΑΡΕ ΑΒΡΑΑΜ:Αγωνιζόταν με "κομένους" χιαστούς για το εθνόσημο!!!!

Euro 2012: Σοκ με Αβραάμ!
Περαστικά ψυχάρα!!!
Η ατυχία χτύπησε τελικά για τα καλά την πόρτα του Αβραάμ Παπαδόπουλου!!!!! Οι νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για ολική ρήξη χιαστών, κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης θα μείνει εκτός για χρονικό διάστημα έξι μηνών!!!!!!!
 Οι φόβοι για μεγαλύτερη ζημιά στο πόδι του Αβραάμ Παπαδόπουλου επαληθεύτηκαν. Ο στόπερ του Ολυμπιακού έχει υποστεί ολική ρήξη χιαστών, με συνέπεια να τεθεί... off για το επόμενο εξάμηνο!!!!!

Ο Λακκωματιώτης ποδοσφαιριστής της Εθνικής και των Πειραιωτών ίσως ταξιδέψει ακόμα και το Σάββατο στην Ελλάδα προκειμένου να υποβληθεί στην απαιτούμενη επέμβαση. Τονίζεται πως ο Αβραάμ παρά τον τραυματισμό του αγωνίστηκε για περίπου 20 λεπτά με «κομμένους» χιαστούς, γεγονός που δείχνει την αυταπάρνηση, το πάθος και τον ζήλο του ποδοσφαιριστή για την Εθνικη Ελλάδος.

Εκτός των άλλων μετά από αυτό το πολύ σοβαρό πλήγμα η Εθνική μας ομάδα θα στερηθεί στο επόμενο παιχνίδι τις υπηρεσίες δύο βασικών της αμυντικών. Του τραυματία Αβραάμ και του τιμωρημένου Παπασταθόπουλου.
Για τα άσχημα αυτά μαντάτα μίλησε και ο Σοφοκλής Πιλάβιος στην κάμερα της κρατικής τηλεόρασης πριν από λίγο, σχολιάζοντας ότι «έχω μάθει πως ο Αβραάμ έχει πάθει σοβαρή ζημιά αλλά δεν θα ήθελα να πω πιο πολλά μέχρις ότου να έχω επίσημη ενημέρωση».
Η εξέλιξη αυτή πάντως αλλάζει και τον προγραμματισμό τόσο της Εθνικής όσο και του Ολυμπιακού. Αναφορικά μάλιστα με ους Πειραιώτες σε περίπτωση που δεν μείνει ο Μέλμπεργκ θ' απαιτηθεί να κλείσουν δύο στόπερ.

Βάσει της συμφωνίας που ισχύει για πρώτη φορά στο Euro 2012, μεταξύ των συλλόγων και των ομοσπονδιών της κάθε χώρας, υφίσταται αποζημίωση για κάθε ποδοσφαιριστή που τραυματίζεται και ο χρόνος απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους, υπερβαίνει τις 28 μέρες.
Σύμφωνα με το ασφαλιστήριο που ισχύει για κάθε ποδοσφαιριστή που έχει συμβόλαιο με κάποιο σύλλογο, αν υπάρξει τραυματισμός στη διάρκεια της Euro περιόδου (οριοθετείται από τις 15 Μαΐου έως τις 31 Αυγούστου), τότε η ομάδα του αποζημιώνεται για κάθε μέρα που υπερβαίνει τις 28, το ποσό που αντιστοιχεί βάσει του μισθού του χωρίς τα πριμ και τα μπόνους που προβλέπονται στο συμβόλαιό του.
Όπως προκύπτει με έναν πρόχειρο υπολογισμό, ο Ολυμπιακός που θα στερηθεί τον Παπαδόπουλο για διάστημα περίπου 6 μηνών, θα αποζημιωθεί για το ποσό που αντιστοιχεί στους 5 μήνες βάση του συμβολαίου του, συν τις ασφαλιστικές δαπάνες που θα πληρώσουν οι ερυθρόλευκοι στο διάστημα αυτό. Ο Έλληνας αμυντικός έχει ετήσιο συμβόλαιο ύψους 825.000 ευρώ, που αντιστοιχεί σε 68.750 ευρώ ανά μήνα. Αν πολλαπλασιάσουμε το ποσό αυτό Χ5, τότε το πόσο που αναμένεται να λάβει ο Ολυμπιακός, θα αγγίξει ή μπορεί και να ξεπεράσει τις 350.000 ευρώ, συν τις ασφαλιστικές δαπάνες.
Το ποσό αυτό θα πρέπει να καταβληθεί στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ μέσα σε διάστημα 365 ημερών, μετά τις 28 πρώτες μέρες από τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου